Ana Sayfa Batı Trakya Haberler “OKUTAN ANNE PROJESİ”NDEN KETENLİK ZİYARETİ

“OKUTAN ANNE PROJESİ”NDEN KETENLİK ZİYARETİ

17
0

B.T.A.Y.T.D. çatısı altında faaliyet gösteren Okutan Anne Projesi (OKAP) koordinatörlerinden Sevtap Hint ve proje sorumlularından Hamdiye Bekir, Sennur Hasan, Öznur Deli Hüseyin, Melek Genç ve Kadriye Abdülhalim’in hazır bulunduğu ekip 23 Nisan 2013 Salı günü “Okutan Anne Projesi” ve işleyişi hakkında bilgi vermek üzere Ketenlikli bayanları ziyaret etti.

Sıcak ve samimi bir  ortamda gerçekleşen ve 80’i aşkın Ketenlikli  bayanın katıldığı  ziyaret esnasında Sevtap Hint “Okutan Anne Projesi”nin kar tanesinden çığ yığınına dönüşüm sürecini anlattı. Bu süreç esnasında okutan anneler ile okutulan çocuklar arasında oluşan sevgi bağının ne kadar kuvvetli olduğundan bahsetti.

Proje sorumlularından Hamdiye Bekir ise zekat ve sadakanın dinimizdeki yerine vurgu yaparak Okutan Anne Projesine desteğin maddi zorluklar içinde kıvranan ve buna rağmen eğitimlerine devam etmeye çalışan çocuklarımız için ne kadar önemli olduğunun altını çizdi.

Sohbet esnasında Ketenlikli bayanların da Okutan anne Projesine destek vermek istemesi proje ekibini son derece mutlu etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz