Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ÖZEL EĞİTİMLİ KOMANDOLAR DEDEAĞAÇ’TA 4.000 METREDEN BAŞARILI BİR ATLAYIŞ GERÇEKLEŞTİRDİLER

ÖZEL EĞİTİMLİ KOMANDOLAR DEDEAĞAÇ’TA 4.000 METREDEN BAŞARILI BİR ATLAYIŞ GERÇEKLEŞTİRDİLER

18
0

 

Veria bölgesinden Dedeağaç’a bir gösteri için gelen özel eğitimci 53 seçkin komando, okul çocuklarının da izlediği bir atlayışı başarıyla gerçekleştirdiler. Yaklaşık 500 kadar okul çocuğu ve yetişkinin izlediği atlayış görülmeye değerdi. Hava alanı pistinin üzerine gelen askeri C-130 tipi nakliye uçağından yaklaşık 4.000 metre yükseklikten kendilerini boşluğa bırakan komandoların gökyüzünde yaptıkları değişik hareket ve figürler görülmeye değerdi. Komandolardan bazıları paraşuta taktıkları Yunan bayrağı ile birlikte gösteriyi izlemeye gelen çocukların hemen önüne belirlenen noktaya inmeyi büyük başarıyla gerçekleştirdiler.

Gösteriyi izlemeye gelenler arasında Dedeağaç Belediye Başkanı Evangelos Lambakis, D.M.T.Bölge Genel Sekreteri Yardımcısı Georgia Nikolaou, Dedeağaç Dimokritos Havalimanı Müdürü Stilyanos Zantanidis, bölgeden askeri komutanlar ve çok sayıda bölge okullarından çocuklar izlediler. Atlama sonrası çeşitli plaketler takdim edildi ve bol bol hatıra fotografları çektirildi.

Dedeağaç okullarındaki öğrenciler yaklaşık 2 saat kaldıkları havaalanında bu güzel gösteriyi izlemenin keyfini çıkardılar.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz