Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ÖNDER MÜMİN YASSIKÖY BELEDİYESİ AZINLIK KÜLTÜR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

ÖNDER MÜMİN YASSIKÖY BELEDİYESİ AZINLIK KÜLTÜR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

22
0

Yassıköy (İasmos) Belediye Başkan adayı, “İLERİ” listesi başkanı, Av. Önder Mümin, “Yassıköy Belediyesi Azınlık Kültür Derneği” yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.

Yassıköy Belediye Başkan adayı, “İLERİ” listesi başkanı, Av. Önder Mümin, 2019 yılının ilk resmi ziyaretinde “Yassıköy Belediyesi Azınlık Kültür Derneği” yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. Dosthane bir ortamda geçen toplantı 3 saati aşkın devam etti. Görüşmede derneğin faaliyetleri, ihtiyaçları, gelecekte yapılacak açılımlar, kültür derneklerinin belediye çerçevesinde desteklenmesi konularında fikir alışverişi gerçekleşti.

Toplantının akabinde Av. Önder Mümin aşağıdaki açıklamayı yaptı: “Yassıköy’de yıllar sonra binleri bir araya toplayan İftar organizasyonunu takdire şayan bir şekilde gerçekleştirerek birlik ve beraberliğimizin pekişmesi konusunda çok önemli bir adım atan gençlerimizin “Yassıköy Belediyesi Azınlık Kültür Derneği” yönetimine seçilmiş olmasını memnuniyet ve gururla karşıladık. Yönetimlerinin ilk aylarında gösterdikleri tavır, açılımcı ve kolektif dernekçiliğin gelecekte örnek teşkil edeceğine inanıyor, dernek yönetimimizin önümüzdeki dönemde hep üzerine katarak çalışmalarına devam edeceklerinden şüphem olmadığını belirtmek istiyorum. 3 saate aşkın süren görüşmemizde detaylı olarak derneği ilgilendiren tüm konuları ele aldık. Geleceğimizi emanet edeceğimiz genç neslin tamamını şartsız desteklediğimizi belirtiyor, gelecekte yapacakları icraatları tüm Yassıköy Belediyesi sınırları ve çerçevesine yaymalarını temenni ediyorum.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz