Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ÖNDER MÜMİN: “YARATICI, BAĞIMSIZ, KALKINMIŞ BİR BELEDİYE İÇİN BELEDİYE BAŞKANINIZ OLMAK İSTİYORUM!”

ÖNDER MÜMİN: “YARATICI, BAĞIMSIZ, KALKINMIŞ BİR BELEDİYE İÇİN BELEDİYE BAŞKANINIZ OLMAK İSTİYORUM!”

25
0

Yassıköy (İasmos) Belediyesi “İLERİ” Listesi Başkan Adayı Avukat Önder Mümin, 27 Mart 2019 Çarşamba akşamı yoğun bir katılımla Yassıköy meydanında törenle “İLERİ” listesi seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi. “Yaratıcı, bağımsız, kalkınmış bir Belediye için Belediye başkanınız olmak istiyorum!” ifadelerini kullanan Önder Mümin katılımcılar tarafından alkışlandı.

Önder Mümin, meydanı dolduran “İLERİ” listesinin aza ve muhtarlarıyla birlikte meydana geldi ve hazırlanan kürsüden toplanan halka Yunanca ve sırasıyla da Türkçe hitap etti.

Başkan Adayı Önder Mümin yaptığı konuşmasında, Mayıs ayında yapılacak yerel seçimlerde “İLERİ” listesinin hedefleri ve çalışmaları hakkında konuştu, seçmenlerden desteğini istedi.

Seçim bürosu olarak genç yaşta amansız bir hastalığa yakalanan ve hayatını kaybeden Yassıköy Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Halim’in işlettiği bir dükkanı seçtiklerini ve Belediye yönetimini almaları durumunda kendisi için bir anma töreni düzenleyeceklerini ve Yassıköy’ün sokaklarından birine de Erkan Halim’in ismini vereceklerini söyledi.

Önder Mümin konuşmasının devamında özetle şunları dile getirdi.

“Yaratıcı, bağımsız, kalkınmış bir belediye için belediye başkanınız olmak istiyorum!”

“Bu akşam “İLERİ” listesiyle güçlü bir başlangıç yapıyoruz. Halkın kendisinden doğmayan hiçbir oluşum başarıya ulaşamaz. Unutmayın bu listeyi Önder Mümin kurmadı. Bu listeyi Muzaffer Konte kurmadı. Bu listeyi Mümin Şakir kurmadı. Bu listeyi Salim Hüseyin kurmadı. Bu listeyi Ercan Mümin kurmadı. Bu listeyi Rıdvan Demir kurmadı. Bu listeyi siz kurdunuz, Yassıköy Belediyesi mensupları kurdu.

Sekiz yıldır halkla iç içe uyguladığımız siyasi anlayışı bu sefer liste halinde devam ettireceğiz. Yassıköy Belediyesi mensupları, Belediye Başkanını, Belediye Meclis Üyelerini, muhtarlarını yanında, yakınında, içinde görmek istiyor. Halktan uzak, kopuk ve sönük bir belediyecilik anlayışını kabul etmediğimizi belirtmek istiyorum. Bizleri şereflendiren seçmenimizin acı ve tatlı günlerinde yanlarında durmak bizim manevi boyun borcumuzdur.

Tüm birimlerimizi yeniden yapılandıracağız. Böylelikle belediye mensupları hem idari hem ekonomik anlamda, hem de günlük işlerini hızlı bir şekilde çözmüş olacaklar. Günlük basit ihtiyaçlara rekor sürede sonuç alacağız. Seçim dönemi yaklaştığında son üç ayda yapılan seçime endeksli işleri inandırıcı bulmadığımı buradan açık ve net şekilde belirtmek istiyorum. Doğru ve samimi belediyecilik dört yıl boyunca devamlı olarak hizmette sınır tanımayan bir belediyeciliktir. Biz, kalkınma amaçlı bir belediye inşa edeceğiz. İş imkanlarıyla turizme endeksli bir belediye yaratarak sadece kendi çapımızdaki belediyelerle değil; Gümülcine, İskeçe, Dedeağaç ve Kavala belediyeleriyle yarışan bir belediye yaratacağız. Hep birlikte belediyemizi, başkanımız, muhtarlarımız olarak durmadan çalışıp dışarıya gıpta ile izleteceğiz.

Görüyorsunuz, okuyorsunuz. Atina Belediye Başkanı Kaminis, Selanik Belediye Başkanı Butaris, Gümülcine Belediye Başkanı Petridis iki dönemin sonunda devam etmeyeceklerini açıkladılar. Amerika’da dahi başkan adayı iki dönemin üzerinde aday olamıyor. Bize göre bir dönem azdır, iki dönem yeterli ve kafi, üç dönemden sonra ise kaçınılmaz bir metal yorgunluğu olduğunu düşünmekteyiz. Bu vesileyle, ben dahil, bu liste mensubu hiçbir arkadaşım iki dönem sonunda aynı göreve tekrar aday olmayacak.”

VİDEO İZLE: https://www.dailymotion.com/video/x74xfof

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz