Ana Sayfa Batı Trakya Haberler NİHAYET DOMRUKÖY KAPALI SPOR SALONU KOZLUKEBİR BELEDİYESİ’NE DEVREDİLDİ

NİHAYET DOMRUKÖY KAPALI SPOR SALONU KOZLUKEBİR BELEDİYESİ’NE DEVREDİLDİ

27
0

Nihayet Domruköy Kapalı Spor Salonu dokuz yıl sonra Kozlukebir Belediyesi’ne devredilebildi.

Yaklaşık dokuz yıl önce Kozlukebir Belediyesi’ne bağlı Domruköy girişine sözde kapalı spor salonu adı altında bir bina inşa edilmişti. Fakat ne yazık bu bina, bugüne kadar amacına uygun bir şekilde kullanılamadı. Bizler de bu konuyu BİRLİK gazetesi olarak yetkililerle görüşüp defalarca ele almıştık.

Geçtiğimiz günlerde bu binanın, Doğu Makedonya Bölge Genel Sekreterliği tarafından Kozlukebir Belediyesi’ne devredildiği açıklandı. Bunun üzerine BİRLİK gazetesi ekibi konuyu, Kozlukebir Belediye Başkanı İbrahim Şerif’e sordu.

Belediye Başkanı Şerif, artık bu binanın belediye yönetimine devredildiğini belirterek, önümüzdeki günlerde Bölge Genel Sekreterliği yetkilileri tarafından binanın son durumu ile ilgili bilgi alacaklarını ve daha sonra da kendilerinin bina üzerinde farklı düzenlemeler yapacaklarını belirtti. Binanın uzun yıllardan beri kullanılamamasından dolayı, önce bina içerisinde tadilat çalışması başlatacaklarını aktaran Başkan Şerif, daha sonra bu binanın çeşitli amaçlarla kullanılmak üzere bölge halkının hizmetine sunulacağını belirtti.

Hatırlanacağı üzere, Belediye Başkanı İbrahim Şerif bu binanın defalarca belediye yönetimine devredilmesini talep etmiş, ancak bu talep bir türlü yerine getirilememişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz