Ana Sayfa Batı Trakya Haberler MUSTAFÇOVA KÖYÜNDE MUHTEŞEM HATİM MERASİMİ

MUSTAFÇOVA KÖYÜNDE MUHTEŞEM HATİM MERASİMİ

12
0

İskeçe Seçilmiş Müftülüğü’ne bağlı faaliyetlerini sürdüren Mustafçova Kur’an Kursu öğrencileri Mustafçova köyünde muhteşem bir hatim merasimi düzenlediler.

İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete, Twitter hesabından göndermiş olduğu mesajında “Allah’ım bu evlatlarımızı dünya ve ahiret sıkıntılarından emin kıl” diyerek hatim merasimine katılan çocuklara büyük bir sevgi gösterisinde bulundu.

Mustafçova’daki hatim merasimine başta İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete, İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek, Mustafçova Belediye Başkanı Mustafa Cukal, BAKEŞ Başkanı Cemil Kabza, İTB Başkanı Ahmet Kurt, sabık milletvekilleri Ahmet Faikoğlu, Çetin Mandacı, diğer sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda bölge halkı katıldı.

Hatim merasimine katılanlar arasında Türkiye’den Batı Trakya Eğitim Araştırma Vakfı Başkanı Mustafa Yurt da yer aldı.

BİRLİK gazetesi olarak İskeçe Türk Birliği (İTB) Başkanı Ahmet Kurt ile yapmış olduğumuz görüşmede, başta hatim merasimini düzenleyen İskeçe Seçilmiş Müftülüğü’ne teşekkür etti. Hatim merasimine katılan öğrencileri de çalışmalarından dolayı çok başarılı bulduğunu belirten Başkan Ahmet Kurt, başta anne ve babaları olmak üzere tüm öğrencileri tebrik ettiğini söyledi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz