Ana Sayfa Batı Trakya Haberler B.Trakya Video Haber Mustafa Katrancı’dan Seçmene Mesaj Var

Mustafa Katrancı’dan Seçmene Mesaj Var

80
0

Rodop ilinden Yeni Demokrasi Partisi (Nea Dimokratia) Milletvekili adayı olan Mustafa Katrancı’dan 7 Temmuz seçimleri öncesinde seçmene mesajı var.

Rodop ilinden Yeni Demokrasi Partisi (Nea Dimokratia) Milletvekili adayı olan Mustafa Katrancı’dan seçmene mesaj var. Mustafa Katrancı, BİRLİK Gazetesi’nden İlhan Tahsin’e verdiği özel mülakatta sorulan soruların arasından en önemlisi olan “neden iktidardan milletvekili seçilsin? sorusuna ise şu yanıtı verdi.

“Muhalefette yapabilecek olduklarınız sadece bana göre gürültü çıkarmak, en fazla bilgilendirme görevlerinde bulunabilmek. “Ben o kadar bu kadar soru önergesi yatırdım” diyenler var ama, ben çok merak ediyorum bu soru önergelerine sıradan cevaplar dışında ne faydası oldu. Bu yüzden de büyük olasılıkla halkımız bunun bilincinde olarak iktidara daha yakın hareket ediyor. Bana göre de doğru, öyle olması lazım, çünkü son dönemde çiftçilerden bahsetmeye kalksak, primlerle ilgili yaklaşık yüzde ellisi hükümetin elinde olacak dağıtımıyla ilgili, dolayısıyla da kendi içimizden temsilciler olmadığı zaman ne kadar bizi savuna bilirsiniz? Karar mekanizmasının içinde olmadan ne getirebilirsin? Dolayısıyla bence bunların etken olduğunu düşünüyorum ve doğru bir karar olduğunu da söylemek yanlış olmaz.”

Milletvekili adayı Mustafa Katrancı’nın söylediklerinin tamamını videodaki röportajımızdan izleyebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz