Ana Sayfa Batı Trakya Haberler MUSTAFA DÜNDAR’IN YUNANİSTAN’A GİRİŞİNE İZİN VERİLMEDİ

MUSTAFA DÜNDAR’IN YUNANİSTAN’A GİRİŞİNE İZİN VERİLMEDİ

18
0

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın Yunanistan’a giriş yapmasına izin verilmedi. Olayın dün gece 30 Ağustos 2013 tarihinde İpsala sınır kapısında Yunanistan’a giriş yapmak isterken yaşandığı ve Mustafa Dündar’ın Yunanistan tarafındaki Kipi sınır kapısında görevli Yunanlı polisler tarafından girişine izin verilmediği belirtildi.

Konuyla ilgili olarak BİRLİK gazetesine kısa bir açıklamada bulunan Rodop Milletvekili Ahmet Hacıosman, kendisine olayla ilgili olarak dün akşam saat 23:00 sularında haber geldiğini, bunun üzerine gümrük yetkilileriyle görüştüğünü ve Mustafa Dündar’ın Yunanistan’a giriş yapmasının mümkün olmadığı haberinin iletildiğini söyledi. Son olarak milletvekili Hacıosman bu konunun takipçisi olacaklarını ve yetkililerden açıklama beklediklerini sözlerine ekledi. 

Diğer yandan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın bu hafta sonu Kozlukebir Belediyesi tarafından organize edilen Alantepe Yağlı Güreşleri etkinliklerine katılması bekleniyordu.

BİRLİK gazetesi olarak Kozlukebir Belediye Başkanı İbrahim Şerif ile yapmış olduğumuz görüşmede yaşanan bu olaydan dolayı derin üzüntü içinde olduklarını ifade etti. Başkan Şerif açıklamasında, günümüz dünyasında tüm sınırların kalktığı bir asırda böyle bir olayı asla kabul etmediklerini belirterek Yunanistan devletinin Mustafa Dündar’a getirilen Yunanistan’a giriş yasağı kararını da şiddetle kınadıklarını sözlerine ekledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz