Ana Sayfa Batı Trakya Haberler MUSTAFA ALİ ÇAVUŞ MUSTAFÇOVA GENÇLİK DERNEĞİ’NİN KERMESİNE KATILDI

MUSTAFA ALİ ÇAVUŞ MUSTAFÇOVA GENÇLİK DERNEĞİ’NİN KERMESİNE KATILDI

21
0

Dostluk Eşitlik Barış Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, Mustafçova Gençlik Derneği’nin eğitim yararına düzenlediği kermese katıldı.

Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş kermesin açılışında yaptığı konuşmasında eğitimin önemine vurgu yaptı. Geleceğimiz olan gençlerimizin iyi bir eğitim alarak yetişmeleri, donanımlı bireyler olarak hem kendilerine, hem ailelerine hem de ülkelerine faydalı olmalarına önem verdiklerini söyledi. Bu sebeple azınlık eğitiminde mevcut sorunların ivedilikle çözümlenmesi gerektiğini, iyi eğitim alan azınlık gençlerinin ülkelerine hizmet edeceğini ve nihayetinde ülkemiz ile toplumumuzun kazanacağını söyledi. Mustafçova Gençlik Derneği yöneticilerine, üyelerine ve gençlere eğitim yararına düzenledikleri bu güzel kermesten dolayı teşekkür etti.

Genel Başkan’a bu ziyaretinde MYK üyesi Ömer Muzafferoğlu, Mustafa Şargo, Ali Salihoğlu, DEB Partisi Halkla İlişkiler Koordinatörü Çiğdem Asafoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Murat Ahmet, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri Emre Hamza, Burak Adil ve Genel Başkan Danışmanı Bahri Belço eşlik etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz