Ana Sayfa Batı Trakya Haberler MUSTAFA ALİ ÇAVUŞ BÜYÜK MÜSELLİM KÖYÜ HIDIRELLEZ ŞENLİĞİ’NE KATILDI

MUSTAFA ALİ ÇAVUŞ BÜYÜK MÜSELLİM KÖYÜ HIDIRELLEZ ŞENLİĞİ’NE KATILDI

8
0

Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, Büyük Müsellim Köyü Kültür ve Folklor Derneği’nin tertiplemiş olduğu 7. Hıdırellez Şenliği’ne katıldı. Başkan Mustafa Ali Çavuş’a Yönetim Kurulu Üyesi Koray Hasan, Genel Başkan Danışmanı Aydın Ahmet ve Halkla İlişkiler Birimi’nden Sedat Ali eşlik ettiler.

Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu Osman İlhan Şener’in katılımı ile onurlandırdığı şenliğe değişik listelere mensup eyalet ve belediye başkan adayları ve bu listelerde yer alan meclis üyeleri adayları ile çok sayıda yöre halkı katıldı.

Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş, yaptığı selamlama konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, kültürümüzün yaşatılması ve gelecek nesillere ulaştırılması için, Büyük Müsellim Kültür ve Folklor Derneği’nin büyük bir misyonu yerine getirdiğini, bu sebeple derneğin Yönetim Kurulu Üyelerini ve kendilerine büyük destek veren Büyük Müsellim Halkı’nı kalben tebrik ettiğini söyledi.

25 Mayıs günü Avrupa Parlamentosu seçimlerine DEB Partisi’nin katıldığını, tüm halkımızın kendi partilerine destek vereceğinden hiç şüphesi olmadığını, azınlığın maruz kaldığı haksızlıklara karşı bir demokratik tepki vereceğini belirtti. Tüm katılımcıların hıdırellez ve bahar bayramını kutlayarak, etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz