Ana Sayfa Batı Trakya Haberler “MUHTEŞEM YOLCULUK” TV PROGRAMININ GALASI SELANİK’TE

“MUHTEŞEM YOLCULUK” TV PROGRAMININ GALASI SELANİK’TE

26
0

Türkiye ile Yunanistan arasındaki dostluğu pekiştirmek için çekilen 13 bölümlük televizyon programının galası Selanik’te gerçekleşecek. Yönetmen Erdal Murat Aktaş’ın “Bir Ege yolculuğu” dediği Muhteşem Yolculuk isimli televizyon programının çekimleri Ege kıyıları ile Yunan adalarında çekiliyor. Türk ve Yunan oyuncuların rol aldığı dizi ise bir aşk hikayesini anlatıyor.

Tanıtım Galası, T.C. Selanik Başkonsolosluğu, Selanik Turizm Tanıtma Kuruluşu işbirliğiyle ve Les Lazaristes Otelinin desteğiyle, 2 Şubat 2012, Perşembe günü, saat 20:00’da Les Lazaristes Otelinde gösterilecek. Tanıtımın ardından bir de kokteyl verilecek. Tanıtıma çok sayıda sanatçı, yapımcı ve yönetmenin yanısıra siyasetçi ve gazetecilerin de katılması bekleniyor.

 

Muhteşem Yolculuk, 13 bölümlük belgesel tadında bir program. Çekimler, İstanbul’da başlıyor, Atina’da bitiyor. Büyük ihtimalle TRT’de yayınlanacak. Programın yönetmenliğini de yapacak olan Aktaş, “Önce İstanbul’dan bütün Ege kıyılarını dolaşıyoruz. Sonra Yunan adalarına geçiyoruz. Bizim kültürümüz, tarihimiz, müziğimiz, yemeklerimiz bunlarla ilgili çekimler yapacağız. Böylece iki kültürü karşılaştırma fırsatını yakalayacağız. Bu projeye bir Ege yolculuğu diyebiliriz.” diyor.

İki ülkede aynı anda yayınlanacak programın, Türkiye ve Yunanistan’da yayınlandıktan sonra Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinde de yayına girmesi planlanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz