Ana Sayfa Batı Trakya Haberler MÜFTÜ METE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

MÜFTÜ METE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

17
0

İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu (BTTADK) Başkanlığına tekrar oybirliğiyle seçildi. Asbaşkanlığı görevine; Rodop ilinden Kozlukebir (Arriana) Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, İskeçe ilinden Mustafçova (Miki) Belediye Başkanı Cemil Kabza ve Meriç ilinden Batı Trakya Azınlığı Güney Meriç Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Bekir Mustafa seçildi. 

 

AÇIKLAMA

2 Mart 2015

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu seçimleri, 1 Mart 2015 Pazar günü gerçekleştirilmiştir. Gümülcine Türk Gençler Birliği lokalinde yapılan toplantıda Danışma Kurulu’nun bir yıl boyunca görevde olacak yönetimi belirlenmiştir.

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanlığına tekrar aday olan İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete, oybirliğiyle bu göreve getirilmiştir. Danışma Kurulu Asbaşkanlığı görevine; Rodop ilinden Kozlukebir Belediye Başkanı Ridvan Ahmet, İskeçe ilinden Mustafçova Belediye Başkanı Cemil Kabza ve Meriç ilinden Batı Trakya Azınlığı Güney Meriç Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Bekir Mustafa seçilmiştir. Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Genel Sekreterliği görevine ise Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Koray Hasan getirilmiştir.

Danışma Kurulu yönetimiyle ilgili kararlar oybirliğiyle alınmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

BATI TRAKYA TÜRK AZINLIĞI

DANIŞMA KURULU

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz