Ana Sayfa Batı Trakya Haberler MÜEZZİNOĞLU: “SİZLER BU DAVANIN KAHRAMANLARISINIZ”

MÜEZZİNOĞLU: “SİZLER BU DAVANIN KAHRAMANLARISINIZ”

24
0

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nu ağırladı. BTTDD Bursa Şube merkezinde gerçekleşen Şubat Ayı’nın ilk Yönetim Kurulu toplantısına katılan  Bakan Müezzinoğlu, “Ben de Batı Trakya ailesinin bir üyesiyim. Bursa’ya gelip de sizin yanınıza yani evime uğramadan gitmek olmazdı .” dedi.

MÜEZZİNOĞLU: BTTDD BURSA ŞUBESİ, SESİNİ ANKARA’YA VE TÜM TÜRKİYE’YE DUYURMAYI BAŞARIYOR.

AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu’nun da  refakat ettiği  bu ziyarette,  Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BTTDD Bursa Şubesi’nin günümüze kadar hayata geçirdiği projeleri yakından takip ettiğine dikkat çekerek, “BTTDD Bursa Şubesi, faaliyetlerinin çokluğu ve gerçekleştirdiği büyük organizasyonlar ile sesini Ankara’ya ve tüm Türkiye’ye duyurmayı başarıyor. Sizler bu davanın kahramanlarısınız. Ümit ediyorum ki başarılarınız daim olur.” ifadelerini  kullandı. 

BTTDD Bursa Şubesi’nde kendini evinde gibi hissettiğini belirten Bakan Müezzinoğlu, “Batı Trakya davası uğruna yılmadan mücadele eden ve ülkemizdeki Batı Trakyalı vatandaşlarımızın iyiliğini bu denli gözeten kardeşlerimle olmaktan gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.

KÖSE: TECRÜBELERİNİZDEN FAYDALANMAK BİZLERE BÜYÜK ARTILAR KATACAKTIR.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse ise, “Sizler gibi devlet büyüklerimizin BTTDD Bursa Şubemize yaptığı ziyaretler sayesinde gücümüze güç katıyoruz. Batı Trakyalı kardeşlerimiz adına gerçekleştireceğimiz sosyal sorumluluk projeleri hakkında sizin tecrübelerinizden ve bize vermiş olduğunuz her türlü desteğinizden faydalanmak bizlere büyük artılar katacaktır. Bizleri kırmayıp yönetim kurulu toplantımıza katıldığınız için ve tecrübelerinizi bizlerle paylaştığınız ve camiamız adına vermiş olduğunuz güçlü destek  için , şahsım ve yönetimdeki arkadaşlarım adına size teşekkür ediyorum” değerlendirmesinde bulundu. Başkan Köse, Sağlık Bakanı Dr. Sayın Mehmet Müezzinoğlu’na desteklerinden dolayı, ziyaretin anısına ayrıca bir plaket takdim etti. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz