Ana Sayfa Batı Trakya Haberler MÜFTÜ İBRAHİM ŞERİF AZINLIK BASININI YOK SAYMA İNADINA DEVAM EDİYOR

MÜFTÜ İBRAHİM ŞERİF AZINLIK BASININI YOK SAYMA İNADINA DEVAM EDİYOR

18
0

Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif’in Azınlık Basınını yok sayma inadı devam ediyor. Son iki hafta içerisinde komşu Bulgaristan’dan Gümülcine Seçilmiş Müftülüğü’ne yapılan ziyaretlerden Azınlık basınını haberdar etmiyor. Müftü İbrahim Şerif’in bu ziyaretleri fotografları ile birlikte Müftülüğün sitesinde yayınlaması ve basınla paylaşmaması ise anlaşılır gibi değil.  

Müftü Şerif, Azınlık basınına haber vermek yerine, Rodopların Kuzeyi ile Güneyi’nde yaşayan Müslüman Türklerin birlik beraberlik içerisinde karşılıklı etkinliklerini ve ziyaretlerini basına haber vermemesi konusunda BİRLİK Gazetesi olarak bir açıklama getirmesini bekliyoruz.  

Müftülüğün sitesinde bu sabah itibarıyla yine yeni bir ziyaretin gerçekleştiği paylaşımını şu aşağıdaki kısa açıklamayla tesadüfen gördük.

MESTANLI İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRETMENLERİ’NDEN ZİYARET

15 Şubat 2014 Cumartesi günü, Bulgaristan Mestanlı İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Bozov, Müdür Yardımcısı Haluk Yıldız ve İmam Hatip Lisesi öğretmenlerinden Orhan Osman müftülüğümüze nezaket ziyaretinde bulundular.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz