Ana Sayfa Batı Trakya Haberler MÜFTÜ AHMET METE’DEN TAZİYE MESAJI

MÜFTÜ AHMET METE’DEN TAZİYE MESAJI

25
0

İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete’den taziye mesajı.

Ως αιρετός Μουφτής Ξάνθης και ως Μειονότητα, θέλω να δηλώσω ότι είμαστε πρόθυμοι να προσφέρουμε κάθε δυνατή βοήθεια στην Πολιτεία.

İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete, Attiki bölgesinde meydana gelen ve 82 vatandaşın ölümüne sebep olan, felaket olarak adlandırılabilecek yangında hayatını kaybedenlerin yakınlarına taziye dileklerini ileten Yunanca bir mesaj yayınladı.

“Atina bölgesinde çıkan yangın sonucu vuku bulan trajedi hepimizi derinden üzmüştür. Yangında hayatlarını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı, mağdurların ailelerine sabır ve yaralılara acil şifalar dilerim.

Yangının söndürülmesinde canı pahasında görev yapan bütün itfaiyecilere, yine insanları kurtarmak ve yardım götürmek için mücadele eden herkese can-ı gönülden kolaylıklar diliyorum.

İskeçe Seçilmiş Müftüsü ve temsil ettiğim Azınlık halkı olarak, Hükümet’e her türlü desteği vermeğe hazır olduğumuzu beyan eder geçmiş olsun dileklerimizi sunarım. Allah’tan böyle trajedilerin bir daha yaşanmamasını niyaz ederim.”

İSKEÇE SEÇİLMİŞ MÜFTÜSÜ

AHMET METE

 

“Η Τραγωδία στην Αττική συγκλόνισε όλους εμάς τους Έλληνες πολίτες. Οι προσευχές μας είναι κοντά στους πολίτες μας που βιώνουν αυτήν την τραγωδία.

Κουράγιο στις οικογένειες των θυμάτων, ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες.

Ένα μεγάλο μπράβο για τους ήρωες πυροσβέστες, διασώστες και όλους όσους με αυτοθυσία ξεπέρασαν τον εαυτό τους για να σωθούν οι άνθρωποι.

Ως αιρετός Μουφτής Ξάνθης και ως Μειονότητα, θέλω να δηλώσω ότι είμαστε πρόθυμοι να προσφέρουμε κάθε δυνατή βοήθεια στην Πολιτεία.”

ΑΙΡΕΤΟΣ ΜΟΥΦΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΑΧΜΕΤ ΜΕΤΕ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz