Ana Sayfa Batı Trakya Haberler MÜEZZİNOĞLU: “HEMŞERİMİZE HAKSIZLIK ETMEYİN”

MÜEZZİNOĞLU: “HEMŞERİMİZE HAKSIZLIK ETMEYİN”

15
0

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Uzunköprü ilçesinde bir kahvehanede yaptığı konuşmada “Atatürk’ün gölgesinde yan gelip yatarak Atatürkçülük olmaz. Hemşerimize haksızlık etmeyin. O gece gündüz çalıştı.” dedi.

Sağlıkta 10 yıl önce vatandaşların yaşadığı durumu unutmadıklarını, insanların ilaç bulmakta zorlandığını hatırlatan Müezzinoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Memurun, emeklinin, yeşil kartlının derdi ayrıydı. Hele Roman vatandaşlarımızın hali… Bir çok vatandaşımızı adam yerine konulmadığı günleri Uzunköprü unutmadı. Bunlar o günde Atatürkçüyüz diyorlardı. Kılıçdaroğlu o gün SGK’nın genel müdürüydü. Ne yaptı’İlaç bulamadık ilaç. Şimdi aile hekimlerimiz var mı’Modern hastanelerimiz var mı’Ambulans uçaklarımız, helikopterlerimiz  var mı’ Eskiden Yunanistan’ı örnek gösteriyorduk, şimdi Yunanistan’ın Türkiye’yi örnek gösterdiği bir noktaya geldik.

Ey Atatürkçüler, sizi gidi sahtekarlar. Atatürk’ün gölgesine yan gelip yatarak Atatürkçülük olmaz. Hemşehrimize haksızlık etmeyin. O gece gündüz demeden çalıştı. Milletle beraber koştu. ‘Ya istiklal ya ölüm’ dedi. Öyle verdi istiklal mücadelemizi. Bu ülkeyi milletle beraber kurdu. Ben CHP’li kardeşlerimize soruyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu üst yönetimi Atatürk’ün partisine yakışan bir yönetim mi?  O zaman yeniden şapkamızı önümüze koymamız lazım.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz