Ana Sayfa Batı Trakya Haberler MUAVİN KONSOLOS İLKAY KOCAYİĞİT’TEN BAKEŞ’E VEDA ZİYARETİ

MUAVİN KONSOLOS İLKAY KOCAYİĞİT’TEN BAKEŞ’E VEDA ZİYARETİ

21
0

Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosluğu’nda Muavin Konsolos olarak göreve başlayan İlkay Kocayiğit, iki yıllık görev süresini tamamlayarak 16 Ağustos 2013 tarihinde Gümülcine’den ayrıldı.

İlkay Kocayiğit veda ziyaretleri sırasında Batı Trakya Azınlığı Eğitim ve Kültür Şirketi’ni (BAKEŞ) ziyaret etmiş olup, ziyaretle ilgili olarak BAKEŞ tarafından aşağıdaki açıklama yapıldı:

“Sayın İlkay Kocayiğit veda ziyaretleri meyanında 15 Ağustos 2013 tarihinde BAKEŞ’i yeni bürolarında ziyaret etmiştir. BAKEŞ çalışanları ile uzunca bir süre sohbet eden Kocayiğit, şirket çalışanlarından BAKEŞ’in yeni projeleri hakkında bilgi almıştır. Şirket çalışanları ile hatıra fotoğrafı çekiminden sonra Sayın Kocayiğit BAKEŞ bürolarından ayrılmıştır.

T.C. Gümülcine Başkonsolosluğu’nda Sayın Fatma Berin Okur’dan sonra görev yapan ikinci Bayan Muavin Konsolos olan Sayın Kocayiğit Batı Trakya Türk Azınlığı üzerinde son derece olumlu izlenimler bırakarak aramızdan ayrılmıştır. BAKEŞ çalışanları Sayın Kocayiğit’e T.C. Cezayir Büyükelçiliği’ndeki yeni görevinde başarılar dilemiştir.”

Muavin Konsolos İlkay Kocayiğit, 29 Ağustos 2011 tarihinde Gümülcine Başkonsolosluğu’nda göreve başlamış ve iki yıllık görev süresi sonunda Türkiye Cumhuriyeti Cezayir Büyükelçiliği’ne atandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz