Ana Sayfa Avrupa ve Balkanlar MORAİTİS VE HACIGENE SELANİK’TE TÜRK-YUNAN TİCARET VE İŞ DİYALOĞUNA KATILDILAR

MORAİTİS VE HACIGENE SELANİK’TE TÜRK-YUNAN TİCARET VE İŞ DİYALOĞUNA KATILDILAR

15
0

18 Aralık’ta T.C. Selanik Başkonsolosluğu, T.C Selanik Ticaret Ateşeliğinin ve Türk Hava Yollarının desteğiyle gerçekleştirilen “Türk Yunan Ticaret ve İş Diyaloğu”na İskeçe Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen Başkan Stilianos Moraitis ve Başkan Yardımcıları İrfan Hacıgene ile Serkan Hatip katıldı.

Kuzey Yunanistan iş adamları ile Sanayi ve Ticaret Odalarının temsilcilerinin katıldığı toplantıda konuşmacı olarak T.C Atina Büyükelçisi sayın Kerim Uras ile Coca Cola şirketinin 1 Ocak’tan itibaren 91 ülkeden sorumlu olacak olan Afrika ve Avrasya Başkanı sayın Ahmet Bozer katıldı. Gerek T.C Atina Büyükelçisi sayın Kerim Uras, gerekse Coca Cola şirketinin Başkanı sayın Ahmet Bozer yaptığı konuşmalarda krizlerin fırsata çevrilebileceğin, krizlerin kriz olarak değil de bir “dönüşüm” olarak algılanması gerektiği ve fırsatları çok iyi değerlendirmek gerektiğinin altını çizidler.

T.C sayın Tuğrul Biltekin’de Selanik Başkonsolosluğunun kapılarının Türkiye Yunanistan arasında iş yapmak isteyen herkese açık olduğunu söyleyerek her konuda yardımcı olabileceklerini ifade ettiler.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen toplantının sonunda İskeçe Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Stilianos Moraitis  ve Başkan yardımcıları İrfan Hacıgene ile Serkan Hatip sayın Kerim Uras’ı İskeçe’de ağırlamaktan duyacakları mutluluğu ifade ederek kendilerini İskeçe’ye davet ettiler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz