Ana Sayfa Batı Trakya Haberler MİLLETVEKİLİ İLHAN AHMET’TEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A DESTEK VE TAZİYE MESAJI

MİLLETVEKİLİ İLHAN AHMET’TEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A DESTEK VE TAZİYE MESAJI

26
0

Rodop Milletvekili İlhan Ahmet, T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoağan’a destek ve taziye mesajı gönderdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletilmek üzere, 19 Temmuz Salı sabahı T.C. Atina Büyükelçiliği’ne teslim ettiği yazılı mesajda İlhan Ahmet, ülkede görev başındaki seçilmiş hükümete yönelik düzenlenen “kalkışma” hareketini sert bir şekilde kınadı.

Türk halkının seçilmiş hükümete verdiği güçlü destekten duyduğu memnuniyeti de dile getiren milletvekili İlhan Ahmet, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a güçlü destek mesajı ile en derin taziyelerini iletti.

 

Sayın,

Recep Tayyip ERDOĞAN

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı

Türk Silahlı Kuvvetleri’ne mensup bir grubun, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni yöneten seçilmiş sivil hükümeti silah zoruyla görevden almak amacıyla yürüttüğü “kalkışma” hareketinde yaşananları, dost, akraba ve soydaş topluluklar olarak dehşet ve derin bir üzüntü içinde izledik.

Ülkesinin görev başındaki seçilmiş hükümetini zor kullanarak devirme girişimini en sert şekilde kınıyorum.

Çağdaş toplumlar için demokrasi ve siyasi özgürlüklerin korunması vazgeçilmez bir değerdir. Bu bağlamda, milli egemenliğin, halk iradesinin ve anayasal düzenin korunması yönünde Türk halkının göstermiş olduğu direnişi saygı ve takdir ile karşıladığımı da belirtmek isterim.

Bu zor anlarda kalbimiz ve aklımızın anavatan ve Türk halkı ile birlikte olduğunu ifade ederek, bu kabul edilemez “kalkışma” hareketinde hayatını kaybeden güvenlik güçleri ile sivillere Allah’tan rahmet, acılı ailelere sabır ve tüm ulusa başsağlığı dileklerimi gönderiyorum.

Saygılarımla

Avukat İlhan AHMET

Rodop Milletvekili

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz