Ana Sayfa Batı Trakya Haberler MİLLETVEKİLİ İLHAN AHMET’E YÖNELİK YALAN HABER VE KARALAMA KAMPANYALARI DEVAM EDİYOR

MİLLETVEKİLİ İLHAN AHMET’E YÖNELİK YALAN HABER VE KARALAMA KAMPANYALARI DEVAM EDİYOR

25
0

Rodop milletvekili İlhan Ahmet’e yönelik yalan haber yayma ve karalama kampanyaları devam ediyor.

Rodop milletvekili İlhan Ahmet’e yönelik yalan haber yayma ve karalama kampanyaları İbram Onsunoğlu ve Mustafa Çolak tarafından devam ediyor. Onsunoğlu ve Çolak, kendilerine ait sosyal paylaşım sitelerinde milletvekili İlhan Ahmet’in Azınlık ve çoğunluk basınına ayrı ayrı yemek verdiğini iddia ettiler.

Oysa, daha dün gece milletvekili İlhan Ahmet eşi ve çalışma arkadaşlarıyla birlikte Gümülcine’de bir lokantada Türk ve Yunan basınının temsilcileriyle yemekli bir sohbet toplantısında bir araya gelerek, 2017 yılı içerisinde Parlamento’da ve genel anlamda yapmış olduğu çalışmaların muhasebesini yapmak üzere toplandı. Milletvekili Ahmet, yaptığı değerlendirme konuşmasında gayet açık bir şekilde yaptığı icraatları dile getirdi, Yunan ve Türk gazetecilerin kendisine sorduğu soruları açık yüreklilikle cevapladı.

Bu sohbet toplantısının hemen ardından Onsunoğlu ve Çolak isimli şahısların kendilerine ait sosyal paylaşım sitelerinden, Batı Trakya Azınlık ve çoğunluk insana yönelik aktardıkları aslı olmayan yakıştırmalar ve yalan yanlış bildirimler tabii ki gerçeği yansıtmamaktadır. Çünkü, Azınlık ve çoğunluk basını aynı anda oradaydı ve bir ayrımcılığın olduğu asla doğru değildir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz