Ana Sayfa Batı Trakya Haberler MİLLETVEKİLİ İLHAN AHMET GÖZLERİNİN İÇİNE BAKARAK DOĞRULARI SÖYLEDİ

MİLLETVEKİLİ İLHAN AHMET GÖZLERİNİN İÇİNE BAKARAK DOĞRULARI SÖYLEDİ

21
0

“Değişim Hareketi” partisinin Rodop Milletvekili Kamu Yapılanması ve İdari Reformlar gölge Bakanı ilhan Ahmet birinci kurucu kongresinde söz aldı ve kongre üyelerine hitap ederken, devlet memurluğu konusunda Yunanistan’ın hastalığı haline gelmiş çarpık ve partizan yapılanmayı gözlerinin içine bakarak gerçekleri söyledi, salonda büyük alkış aldı. 

Milletvekili Av . İlhan Ahmet dört parti ve bir çok siyasal hareketinin birleşmesi sonucu, sosyal demokrasiyi ideolojik temel alan yeni kurulan “Değişim Hareketi” partisinin birinci kurucu kongresinde söz aldı ve kongre üyelerine hitap etti.

Demokratik İttifak partisinin “Kamu yapılanması ve İdari Reformlar”, (Τομεάρχης διοικητικής ανασυγκρότησης και μεταρρυθμίσεων) Bakanlığı’nın gölge Bakanı olan milletvekili İlhan Ahmet, Kongre üyelerine “Değişim Hareketi”nin bu alandaki parti programını ve tekliflerinin sunumunu gerçekleştirdi.

Milletvekili İlhan Ahmet kongrede yapmış olduğu konuşmada kamuda gerçekleştirmek istedikleri reformları şöyle ifade etmiştir :

Ülke yönetiminde partizanlıktan uzak, şeffaf, elektronik iletişime dayanan, yurttaşlara kamunun hizmetlerinde objektifliği, sürati ve tarafsızlığı temel edinen, devlet dairelerini ve kamu hizmetlerini iktidarların etkisinden kurtarmayı hedefleyen reformları ve tekliflerimizi kongre üyelerine sundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz