Ana Sayfa Batı Trakya Haberler MİLLETVEKİLİ İLHAN AHMET EĞİTİM SORUNLARINI KALANCİS’E AKTARDI

MİLLETVEKİLİ İLHAN AHMET EĞİTİM SORUNLARINI KALANCİS’E AKTARDI

24
0

Rodop Milletvekili İlhan Ahmet Azınlık Eğitimi’nde var olan sorunları Kalancis’e aktardı.

Rodop Milletvekili İlhan Ahmet bugün Atina’da Milli Eğitim Bakanlığı Genel Sekreteri Kalancis ile Milli Eğitim Bakanlığı’ndaki bürosunda bir araya geldi. Milletvekili İlhan Ahmet Genel Sekreter Kalancis’e Azınlık Eğitimi hakkında Azınlığın talep ve görüşlerini aktardığı belirtiliyor.

İlhan Ahmet, Azınlık Eğitimi’nde var olan sorunların ortadan kaldırılması hem ülkenin hem de bölgenin kalkınmasında önemli rol oynayacağına vurgu yaptığı, dolayısıyla da sorunların halledilmesi için Akademik düzeyde ele alınması ve muhakkak Azınlığın da fikrinin alınmasının gerekli olduğunu bizzat Kalancis’e ilettiği belirtiliyor.

Milletvekili İlhan Ahmet, Azınlık gençlerinin eğitimine büyük önem verdiğini, bu uğurda kendisinin gerek Parlamento’da gerekse ilgili Bakanlıklarda sürdürdüğü mücadeleyi, Azınlığın tüm kurum ve kuruluşlarıyla istişare halinde yapılmasına büyük önem verdiğini ve bu sebepten dolayı da yapmış olduğu tüm girişimlerin gençler tarafından bilinmesine önem verdiğini bizzat Genel Sekreter Kalancis’e aktardığı belirtiliyor.

Çünkü aileler tüm ekonomik zorluklara rağmen çocuklarının eğitimine büyük önem veriyor. Dolayısıyla da eğitimdeki sorunların bir an önce aşılması, modern ve çağdaş bir ülkeye yakışır şekilde olması gerekmektedir. Tabii ki bunun aynı zamanda ülkenin yararına ve kalkınmasına büyük katkı sağlayacaktır. 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz