Ana Sayfa Batı Trakya Haberler MİLLETVEKİLİ HACIOSMAN’IN MUTLU GÜNÜ

MİLLETVEKİLİ HACIOSMAN’IN MUTLU GÜNÜ

20
0

Rodop Milletvekili Ahmet Hacıosman’ın mutlu günü. Hacıosman’ın kızı Enise, Suat Çolak ile birlikte Gümülcine’nin seçkin otellerinden birinde 28 Ağustos 2014 Perşembe gecesi yapılan düğün töreniyle dünya evine girdi.

Seçkin davetlilerin katıldığı düğün törenine Yunanistan Milli Eğitim ve Din İşleri Bakanı Andreas Loverdos, İçişleri Bakan Yardımcısı Yorgos Dolios, Milletvekilleri Ayhan Karayusuf, Hüseyin Zeybek, Evripidis Stilyanidis, T.C. Gümülcine Başkonsolosu Osman İlhan Şener, DEB Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete, Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, BAKEŞ Başkanı Sabık Milletvekili Galip Galip, Sabık Milletvekilleri Çetin Mandacı, Yorgos Petalotis, Azınlık ve çoğunluk Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve temsilcilerinin yanısıra çok sayıda davetli katıldı.

Düğünde T.C.Kültür Bakanlığı’nın Edirne’deki Türk Sanat Müziği Grubu ve Sanatçıları sahne alırken, söyledikleri birbirinden güzel şarkılarla düğüne ayrı bir renk kattılar.

Batı Trakya’da temaslarda bulunan Yunanistan Milli Eğitim ve Din İşleri Bakanı Andreas Loverdos ve ekibinin, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete ve Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif’in düğünden ayrılmalarından hemen sonra düğüne gelmeleri ise dikkat çekti.

BİRLİK Gazetesi olarak Enise Suat çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.  

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x24s7m9_haciosmanin-mutlu-gunu_news

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz