Ana Sayfa Batı Trakya Haberler MİLLETVEKİLİ HACIOSMAN HAYVAN BESİCİLİĞİ TOPLANTISINA KATIDI

MİLLETVEKİLİ HACIOSMAN HAYVAN BESİCİLİĞİ TOPLANTISINA KATIDI

21
0

Rodop Milletvekili Ahmet Hacıosman, Tarım Kalkınma ve Gıda Bakan Vekili Paris Kukulopulos’un Evros iline yaptığı ziyaretinde yer aldı ve Dedeağaç (Aleksandrupoli) Valiliği’nde gerçekleşen, hayvan besiciliğinin desteklenmesini konu alan önemli toplantıya katıdı.

Toplantıya ayrıca, İçişleri Bakan Yardımcısı Yorgos Dolios, Doğu Makedonya ve Trakya Eyalet Başkanı Yorgos Pavlidis, Evros Eyalet Başkan Yardımcısı Dimitris Petroviç, Veterinerlik Dairesi Yetkilileri, Hayvan Besiciliği Derneklerinin Başkanları ve çok sayıda hayvan besicisi katıldı.

Gerçekleşen bu çok saatlik toplantıda, bölgemizdeki hayvan besicilerinin sorunları ayrıntılı bir şekilde dile getirildi ve bu sorunların çözüme ulaştırılması yönündeki öneriler görüşüldü.

2013 ve 2014 yıllarına ait balkan primlerinin yıl sonuna kadar ödeneceğine dair vaatte bulunan Bakan Vekili ile daha bir çok konu masaya yatırıldı.

Yeni Ortak Tarım Politikası (KAP) çerçevesinde, hayvan besiciliğinin desteklenmesi yönündeki Bakanlığın gelecek planlamaları Bakan Vekili tarafından sunuldu.    

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz