Ana Sayfa Batı Trakya Haberler MİLLETVEKİLİ HACIOSMAN EĞİTİM, ÖMÜR BOYU ÖĞRENİM VE DİN İŞLERİ BAKANLIĞI’NI ZİYARET ETTİ

MİLLETVEKİLİ HACIOSMAN EĞİTİM, ÖMÜR BOYU ÖĞRENİM VE DİN İŞLERİ BAKANLIĞI’NI ZİYARET ETTİ

10
0

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı Rodop PASOK Milletvekili Ahmet Hacıosman, Azınlık eğitimi konularını görüşmek amacıyla Eğitim, Ömür Boyu Öğrenim ve Din İşleri Bakanlığı’nı ziyaret etti.

 

Rodop Milletvekili Ahmet Hacıosman, 15 Şubat Çarşamba günü, Eğitim, Ömür Boyu Öğrenim ve Din İşleri Bakanlığı’nı ziyaret ederek, burada, Kültürlerarası Eğitim Özel Sekreteri Athina Linu, Yüksek Öğrenim Özel Sekreteri Vasilis Papazoğlu ve Eğitim Bakanı’nın Azınlık Eğitimi’nden sorumlu danışmanı Panayotis Georgiu ile bir dizi toplantı gerçekleştirdi.

 

İlgili ziyaret, Azınlık Eğitimi’nde yaşanan son gelişmeler ve genel olarak Azınlık Eğitimini ilgilendiren çeşitli sorunları görüşmek amacıyla gerçekleşti. Ziyaret esnasında, Rodop Milletvekili konuyla ilgili görüş ve önerilerini aktardı ve Bakanlık tarafından eğitim ile ilgili sorunların, en kısa zamanda ve kesin bir şekilde çözüme ulaştırılmasını istedi.

 

Toplantının devamında, Milletvekili tarafından aktarılan bütün konular ayrıntılı bir şekilde tartışıldı ve olumlu gelişmelerin hayata geçirilmesi yönünde kesin bir takvim belirlendi. Son olarak Milletvekili, Bakanlık Yönetimi tarafından gösterilen olumlu politik iradeden ve sorunların çözüme ulaşması yönünde her türlü işbirliğine hazır olduklarını belirtmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz