Ana Sayfa Batı Trakya Haberler MİLLETVEKİLİ HACIOSMAN ELGA BAŞKANI SARRİS’İ ZİYARET ETTİ

MİLLETVEKİLİ HACIOSMAN ELGA BAŞKANI SARRİS’İ ZİYARET ETTİ

14
0

Rodop PASOK Milletvekili Ahmet Hacıosman, Rodop ilinde etkili olan dolu yağışının  kirazlarda büyük zarara sebep olmasından dolayı, ELGA Başkanı’nı ziyaret etti.

 

Son günlerde yağan dolu, yaka bölgesinde kirazların büyük zarar görmesine sebep oldu. Bu nedenden dolayı Rodop Milletvekili Ahmet Hacıosman Yunanistan Tarım Tazminatları Kurumu (ELGA) Başkanı Theodoros Sarris ile görüştü.

 

Milletvekili, ELGA Başkanı’nı ziyaret ederek, kirazlarda görülen zararı bildirdi ve zararın zamanında tespit edilebilmesi ve kiraz üreticilerinin zararlarının bir an önce karşılanabilmesi için, yetkili ekiplerin harekete geçmesini talep etti.

 

Görüşme esnasında belirlenen kesin takvim doğrultusunda, zarar gören kiraz üreticileri önümüzdeki günlerde yetkili belediye merkezlerine giderek zarar bildirisinde bulunabileceklerdir.

 

Son derece olumlu geçen görüşmenin sonunda, ELGA Başakanı, yetkili zarar tespit ekiplerinin hemen harekete geçeceğini ve zararların en kısa zamanda karşılanabilmesi yönünde her türlü girişimlerde bulunacağını belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz