Ana Sayfa Batı Trakya Haberler MİLLETVEKİLİ HACIOSMAN DEDEAĞAÇ ELGA ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİ

MİLLETVEKİLİ HACIOSMAN DEDEAĞAÇ ELGA ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİ

8
0

Rodop Milletvekili Ahmet Hacıosman Dedeağaç (Aleksandroupoli) ELGA Şubesini ziyaret etti. Milletvekili Ahmet Hacıosman, 14 Nisan 2014 Pazartesi günü Dedeağaç (Aleksandroupoli) ELGA Şubesi’ni ziyaret etti.
Şube Sorumlusu Athanasios Panagos ile detaylı bir görüşme yaptı. Ziyaretinin amacı, geçtiğimiz 2013 yılında arazilerde (tütün ve diğer ekili ürünlerde) meydana gelen zarar neticelerine yapılan itiraz (enstasi) dilekçelerinin durumu idi.
Bilindiği gibi milletvekili geçtiğimiz hafta Atina
da ELGA Başkanını ziyaret etmiş, zararlardan dolayı üreticilerin itiraz dilekçelerini değerlendirmişlerdi.
Dün yapılan görüşmede Şube Sorumlusu Athanasios Panagos, itiraz dilekçelerininin tamamlanmak üzere olduğunu ve konu ile ilgili titiz davrandıklarını belirtti.
Sirkeli
(Filira), Kozlukebir (Ariana), Kurcalı(Likion), Dolapçılar (Strofi), Hacıköy (Agiohori), Durhasanlar(Neda), Karacaoğlan(Aratos), Şapçı(Sapes) ve Büyük Müsellim(Mega Piston) köylerinin itiraz dilekçelerinin görüşüldüğü ve bittiği,
Işıklar(İpion), Menetler(Skaloma) ve Payamlar(Plagia) köylerinin itiraz dilekçelerinin görüşülmesinin hafta sonunda biteceği, Delinasuhköyü
nün (Dilina) de tatil sonrası neticeleneceği bilgisini vermiştir.

Milletvekili Ahmet Hacıosman görüşmede ayrıca bu itirazların, üreticileri memnun edeceği ve itirazların iyi değerlendirilmesi dileği ve temennisinde bulunmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz