Ana Sayfa Batı Trakya Haberler MİLLETVEKİLİ ADAYI İHSAN KAHYA’DAN DEB PARTİSİ’NE ZİYARET

MİLLETVEKİLİ ADAYI İHSAN KAHYA’DAN DEB PARTİSİ’NE ZİYARET

22
0

25 Ocak 2015 tarihinde yapılacak olan erken genel seçimlerde PASOK Partisi’nden İskeçe Milletvekili adayı olan İhsan Ahmet Kâhya, DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı’nı ziyaret etti.

17 Ocak 2015 Cumartesi günü gerçekleşen ziyarette İhsan Ahmet Kâhya’yı DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu ile partinin İskeçeli yöneticileri karşıladı. Ziyaret sırasında konuşan İhsan Ahmet Kâhya, azınlığı mecliste temsil etmek amacıyla 25 Ocak 2015’te yapılacak olan seçimlerde aday olduğunu ifade etti. İhsan Ahmet Kâhya DEB Partisi’ni ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendisini en güzel şekilde karşılayan DEB Partisi yetkililerine teşekkür etti.

Daha sonra sözü DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu, İhsan Ahmet Kâhya’yı tebrik ederek, adaylığının hayırlı olması dileklerinde bulundu. Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı’nın seçimlere katılan partilerden sorunları ile ilgili somut adımlar beklediğini ifade eden Ozan Ahmetoğlu bugüne kadar hiçbir siyasi partinin azınlığın yıllardır devam eden sorunlarına yönelik samimi ve ciddi bir yaklaşım ve açılım beklediğini söyledi. Ozan Ahmetoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Geçtiğimiz günlerde yaptığımız açıklamada da vurguladığımız gibi DEB Partisi seçimlere katılan siyasi partilerden azınlık sorunları ile ilgili ciddi ve somut bir açılım yapmalarını bekliyoruz. Azınlık sorunlarının çözümü noktasında atmayı düşündükleri somut adımları açıklamalarını beklemek en doğal hakkımızdır.”

Ziyareti için İhsan Ahmet Kâhya’ya teşekkür eden ve seçimlerde başarılar dileyen Ozan Ahmetoğlu 25 Ocak 2015’te yapılacak olan seçimlerin hem ülkemiz Yunanistan adına hem de Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı adına hayırlı olmasını dilediğini ifade etti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz