Ana Sayfa Batı Trakya Haberler MİLLET GAZETESİ SAHİBİ CENGİZ ÖMER TRAFİK KAZASINDA BÜYÜK TEHLİKE ATLATTI

MİLLET GAZETESİ SAHİBİ CENGİZ ÖMER TRAFİK KAZASINDA BÜYÜK TEHLİKE ATLATTI

9
0

İskeçe’de Millet Gazetesi sahibi Cengiz Ömer eşi Müzeyyen Ömer ile birlikte geçirdikleri trafik kazasında ölümden döndüler. Araç sürücüsü Cengiz Ömer, Gümülcine-İskeçe Egnatia Otoyolu’nun Yassıköy gişeleri yakınında geceleyin önlerine çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırınca araç kontrolden çıktı ve defalarca takla atarak otobanın üzerinde ancak durabildi. Kaza sonrası kullanılmaz hale gelen araçtan büyük şans eseri hafif sıyrıklarla çıkan Cengiz Ömer eşi Müzeyyen Ömer olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.  Geçici olarak tedavi ve müşahade altına alınan Cengiz Ömer eşi Müzeyyen Ömer bugün hastaneden taburcu oldular.

İkisinin de bu kazadan kurtulmalarını “tamamen mucize” olarak adlandıran Cengiz Ömer Birlik gazetesine , “biz dahi nasıl böyle bir kazadan nasıl kurtulduğumuzu bilmiyoruz. Bu bizim için tamamen yaşanan bir mucize. Olay yerine gelen polis bize aynen şöyle dedi, “genelde bu tür kazalardan biz araç içinden parçalanmış insanlar çıkarıyoruz” dedi. Beni ve eşimi yüce ALLAH korudu” diyerek halen olayın şokunu atlatamadıklarını söyledi.

Kaza haberini alan T.C. Gümülcine Başkonsolosu Osman İlhan Şener ve Muavin Konsolos Adnan Öztürk,  Cengiz Ömer eşi Müzeyyen Ömer çiftini istirahat ettikleri evlerinde ziyaret ettiler ve geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Birlik gazetesi ailesi olarak Cengiz Ömer eşi Müzeyyen Ömer çiftine büyük geçmiş olsun ve acil şifalar diliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz