Ana Sayfa Batı Trakya Haberler MİLLETVEKİLİ İLHAN AHMET CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A MEKTUP GÖNDERDİ

MİLLETVEKİLİ İLHAN AHMET CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A MEKTUP GÖNDERDİ

18
0

Rodop Milletvekili İlhan Ahmet, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup gönderdi.

POTAMİ Partisi Rodop (Rodopi) Azınlık Milletvekili İlhan Ahmet, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, 10 Ekim Cumartesi sabahı Başkent Ankara’da yaşanan terör saldırısını kınayan bir mektup gönderdi.

 11/10/2015

Gümülcine

Sayın,

T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN,

Başkent Ankara’da Tren Garı önünde, 10 Ekim Cumartesi sabahı vuku bulan menfur  terör saldırısını şiddetle kınıyor, bu saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve tüm acılı ailelere de sabır ve metanet diliyorum. 

Başta terör olmak üzere şiddetin her türüne karşı olduğumun altına çizerek; Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik, bütünlük ve istikrarını bozmaya yönelik, doğrudan demokrasiye, vatandaşlık haklarına ve barışa karşı yapılan bu terör saldırısını da şiddetle kınıyorum.

Onlarca can kaybına ve yüzden fazla yaralıya sebep olan terör saldırısının ardından Türk Mileti’ne başsağlığı diliyor ve Türkiye Cumhuriyeti’nin acısını derinden hisseden Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı’nın bu acılı günlerde tüm Türk Milleti’nin yanında olduğunu belirtmek istiyorum.

Av. İlhan AHMET

POTAMİ Rodop Milletvekili

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz