Ana Sayfa Batı Trakya Haberler MİDİLLİ’DEN AYVALIK’TAKİ ÇOCUKLARA YARDIM ELİNİ UZATTILAR

MİDİLLİ’DEN AYVALIK’TAKİ ÇOCUKLARA YARDIM ELİNİ UZATTILAR

21
0

Midilli (Mitilini) Pallesviakos futbol takımı, Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği aracılığıyla ilçede ihtiyaç sahibi çocuklara giyim, kırtasiye ve yiyecek yardımında bulundu.

Pallesviakos Onursal Başkanı Yorgos Ampelikiotis, dostluk maçı için geldikleri ilçede sosyal medya üzerinden derneğin ihtiyaç sahibi çocuklara yardım topladığını fark ettiklerini belirtti. Bunun üzerine dernekle irtibata geçtiklerini ifade eden Ampelikiotis, şunları kaydetti:

Çok mutluyuz.

“İlçe genelinde yoksul ve ihtiyaç sahiplerine yönelik ev eşyaları ile kılık kıyafet yardımlarında bulunduğunu bir sosyal paylaşım sitesinde gördük. Bizde kendi aramızda özellikle çocukların ihtiyacı olabilecek malzemeler temin ettik. Bunun için çok mutluyuz.”

Bizi çok duygulandırdılar.

Dernek Başkanı Fatma Cavlı ise, “Yunanistanlı heyetin küçük çocuklara dağıtılmak üzere getirdikleri hediyeler bizleri çok duygulandırdı. Yaptığımız etkinlikleri sosyal medya üzerinden takip etmişler. Bizi çok duygulandırdılar. İnşallah örnek teşkil eder. Bir daha ki gelişlerinde Midilli Adası’nda temin ettikleri yardım malzemelerini getireceklerini ve bu yardımların süreceğini ifade ettiler.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz