Ana Sayfa Batı Trakya Haberler “Metios Tarafından Eyalet Başkan Yardımcılığına Getirildim”

“Metios Tarafından Eyalet Başkan Yardımcılığına Getirildim”

1
0

DMT Eyalet Meclis Üyesi Amet İbram, Doğu Makedonya-Trakya Eyalet Başkanı Hristos Metios’un kararıyla Ekonomi, İdare ve Şeffaflıktan Sorumlu Eyalet Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Göreve getirildiğini Amet İbram şu basın açıklamasıyla duyurdu:

“Sayın Doğu Makedonya Trakya-Eyalet Başkanı Hristos Metios’un kararıyla, Ekonomi, İdare ve Şeffaflıktan Sorumlu Eyalet Başkan Yardımcılığı görevine getirildim. İlk olarak başta bölge halkımızın seçmenlerine bugüne kadar şahsıma göstermiş oldukları yakın ilgi ve teveccühlerine çok teşekkür ediyorum. Aynı şekilde bu ikinci dönemde de bana güvenip bu görevi verdiği için Doğu Makedonya Trakya Eyalet Başkanı sayın Hristos Metios’a da teşekkür ediyorum.

Doğu Makedonya Trakya Eyaleti çatısı altında Eyalet Başkan Yardımcısı  olarak tekrar ikinci dönemde de halkıma hizmet edebilmenin haklı gururunu yaşıyorum. Geçtiğimiz dönemde olduğu gibi bu dönemde de bölge halkına hizmet etme çabası içerisinde olacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Son olarak bölge halkına şahsım adına şu mesajı vermek istiyorum; Bu görevde bulunduğum sürece tüm bölge halkımızın ve vatandaşlarımızın hizmetinde olacağımı, şahsıma günün 24 saatinde gönül rahatlığıyla gerek sözlü, gerek mesaj ve gerekse telefon yoluyla ulaşabilmelerini tavsiye ediyorum. Bu yeni görevim, tüm bölge halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum saygılar.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz