Ana Sayfa Batı Trakya Haberler MEDRESE-İ HAYRİYE ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİ KOMİTESİ: “TALEPLERİMİZE RESMİ CEVAP BEKLİYORUZ”

MEDRESE-İ HAYRİYE ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİ KOMİTESİ: “TALEPLERİMİZE RESMİ CEVAP BEKLİYORUZ”

31
0

Gümülcine Medrese-i Hayriye Öğrenci Temsilcileri Komitesi, yaptığı yazılı açıklamada, “Eğitim Araştırma ve Dinişleri Bakanlığı’ndan taleplerimize resmi cevap bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

GÜMÜLCİNE MEDRESE-İ HAYRİYE ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİ KOMİTESİ

BASIN AÇIKLAMASI

“Gümülcine Medrese-i Hayriye Öğrenci Temsilcileri Komitesi olarak 03.02.2019 Pazar günü saat 10:30’da Gümülcine Hayriye Medresesi’nde gerçekleştirdiğimiz toplantıda aşağıdaki kararlar alınmıştır.

Milletvekillerimizin Eğitim Araştırma ve Dinişleri Bakanıyla yaptıkları görüşmeler neticesinde haklı ve makul taleplerimizin çözümüne yönelik Eğitim Bakanıyla randevu kapatılmış olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Bu gelişme üzerine yaptığımız müzakere sonucunda uzun süredir gerçekleştirdiğimiz eyleme ara verilmesi kararlaştırılmıştır.

Fakat bununla birlikte Eğitim Araştırma ve Dinişleri Bakanlığı’ndan okulumuzun ders programı ile ilgili haklı ve makul taleplerimize yönelik resmi cevabı ivedilikle beklediğimizi ve olası gelişmeler neticesinde eylemlerimizin sürecine yönelik karar vereceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Pazar, 3 Şubat 2019

Öğrenciler adına

Gümülcine Medrese-i Hayriye Öğrenci Temsilcileri Komitesi.

 

GÜMÜLCİNE MEDRESE-İ HAYRİYE ÖĞRENCİ VELİLERİNDEN AÇIKLAMA

3 Şubat 2019, Gümülcine.

AÇIKLAMA

“Gümülcine Medrese-i Hayriye Öğrenci Velileri olarak okulumuz öğrencilerinin sürdürdükleri işgal eylemine bir süreliğine ara verdiklerini öğrenmiş bulunmaktayız.

Çocuklarımızın almış oldukları kararların her zaman arkasında olduğumuzu belirmek ister, şimdiye kadar göstermiş oldukları dik duruşları ve sorumluluk bilinciyle hareket etmelerinden ötürü kendileriyle bir kez daha gurur duyduğumuzu ifade etmek isteriz.

Okulumuz öğrencilerinin ders müfredatı ile ilgili haklı ve makul taleplerinin bir an önce yerine getirilmesine yönelik aynı sorumluluk bilinci ve anlayışını Eğitim Bakanlığı yetkililerinin de göstermesini bekliyoruz.”

GÜMÜLCİNE MEDRESE-İ HAYRİYE ÖĞRENCİ VELİLERİ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz