Ana Sayfa Batı Trakya Haberler MARMARA EREĞLİSİ BELEDİYESİNDEN ŞAPÇI-MARONYA BELEDİYESİNE ZİYARET

MARMARA EREĞLİSİ BELEDİYESİNDEN ŞAPÇI-MARONYA BELEDİYESİNE ZİYARET

17
0

Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Meclis üyeleri ile birlikte Şapçı-Maronya Belediyesini ziyaret etti. Konuk belediye başkanı İbrahim Uyan, Şapçı Belediyesine yeni seçilen İlias İoannakis’i yakından tanımak üzere bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti. Ayrıca Belediyeler Ağı “Polis” (Şehir) projesi adı altında belediyelerin karşılıklı olarak Kültür programları uygulayarak halkların daha yakından birbirilerini tanıma fırsatını yakalamaları ve yeni temellerin atılmasını sağlamak olduğunu belirttiği ifade ediliyor.

Şapçı-Maronya belediye başkanı İlias İoannakis, bu ziyaretin kendilerini onurlandırdığını, şereflendirdiğini belirterek, “komşumuzla iyi ilişkileri geliştirmeliyiz, çünkü birçok defa kardeşten daha iyi olduğu kanıtlanmıştır” diyerek konuk Belediye başkanına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda konuk belediye başkanı meslektaşı İoannakis’e belediyenin amblemi ve bölgeden tatlıları takdim etti. Aynı şekilde İoannakis’te konuk başkana bölgede üretilen ürünlerden hediye etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz