Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İLHAN AHMET: “SAMARAS’A GİDEN OYLAR ZEHİRDİR. BU PARTİYE GİDEN OYLAR HACIOSMAN’I HEM...

İLHAN AHMET: “SAMARAS’A GİDEN OYLAR ZEHİRDİR. BU PARTİYE GİDEN OYLAR HACIOSMAN’I HEM DE BENİ ENGELLEMİŞ OLUR”

11
0

Demokratik İttifak Partisi (Dimokratiki Simmahia) kurucu üyesi ve aynı zamanda Rodop Milletvekili adayı Avukat İlhan Ahmet seçim çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede İlhan Ahmet 3 Mayıs 2012 tarihinde Domruköy ve Sirkeli köyünde halka hitaben birer konuşma yaptı.

Bölge halkının ve azınlığın tarıma dayalı bir toplum olduğunu, özellikle tütünün bölgede çok önemli bir gelir kaynağı olarak azınlık ekonomisi içerisinde hak ettiği yerde olmadığını belirten İlhan Ahmet konuşmasında; bu konuda kurulan Kooperatif’in, tütünü aracı kurumları da ortadan kaldırarak satma yetkisine sahip olduğunu vurguladı. Yeni seçim kanununa da değinen İlhan Ahmet, milletvekillerin bundan sonraki seçimlerde  atama usulüyle ve liste yöntemiyle aday gösterileceğini, kendisinin partide kurucu üye olması sebebiyle ve Parti Başkanı’nın sözüyle tekrar olası bir erken seçimde liste başı olarak aday olacağını belirtti.

“Tarım alanındaki primlerinin kesilme ihtimali çok az, bu konuda milletvekili olarak mücadele edilmesi gerekir” diyen İlhan Ahmet şunları söyledi: “Milletvekillikte gözüm yok, ben azınlığın ekonomisini düzeltmek istiyorum, Samaras’a giden oylar zehirdir. Bu partiye giden oylar, hem Hacıosman’ı hem de beni engellemiş olur. Dolayısıyla oyunuzu boşuna vermeyiniz. Azınlığımızın 32 bin oyu var; ben ne kadar hak ettiysem, o kadar oy istiyorum.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz