Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İLHAN AHMET: “HALKTAN GERÇEKLERİ GİZLEMEYE ÇALIŞAN MİLLETVEKİLİ ZEYBEK İLE DİĞER BÖLGE MİLLETVEKİLLERİNİ...

İLHAN AHMET: “HALKTAN GERÇEKLERİ GİZLEMEYE ÇALIŞAN MİLLETVEKİLİ ZEYBEK İLE DİĞER BÖLGE MİLLETVEKİLLERİNİ KATKI SAĞLAMAYA DAVET EDİYORUM”

25
0

Rodop Milletvekili İlhan Ahmet verdiği mücadelede diğer Milletvekillerini de çiftçinin yanında olmaya, destek vermeye davet etti.

Milletvekili İlhan Ahmet, Batı Trakya bölgesindeki tütün üreticileri ve hayvan besicilerine yönelik SİRİZANEL hükümetinin uyguladığı haksız politikayı yakından takip ederek gerekli mücadeleyi vermeye devam ediyor.

Ancak bu mücadeleyi verdiği bir zamanda bölgedeki iktidar milletvekillerinin, Hüseyin Zeybek, Mustafa Mustafa vede Ayhan Karayusuf’un çiftçinin yanında değil de taraf oldukları parti ve hükümetin yanında yer almalarını eleştirmekten de geri kalmıyor.

İlhan Ahmet son olarak yaptığı yazılı açıklamada, “Halktan gerçekleri gizlemeye çalışan Milletvekili Zeybek ile diğer SİRİZA bölge milletvekillerini, verdiğim mücadeleye katkı sağlamaya davet ediyorum” diyerek bir kez daha bölge milletvekillerini zor günler geçiren halkın ve çiftçinin yanında durmaya davet etti.

Milletvekili İlhan Ahmet şu açıklamayı yaptı.

“HALKTAN GERÇEKLERİ GİZLEMEYE ÇALIŞAN MİLLETVEKİLİ ZEYBEK İLE DİĞER BÖLGE MİLLETVEKİLLERİNİ KATKI SAĞLAMAYA DAVET EDİYORUM”

“Çiftçimize hak ettiği miktarı değil de 100 euroyu reva gören SİRİZANEL yetmezmiş gibi çiftçimize bu para üzerinden bir de vergi yükü bindiriyor!!

Konuyu Meclis Genel Kuruluna ilk defa milletvekili olarak getirdiğim andan itibaren (Cuma) şu ana kadar iktidar ne yazık ki suskundur.

Oysa Bakanlık, 30 Ocak tarihine kadar yasal istisnaya (tropologiya) gitmek zorundadır.

Tütüncülerimize ve hayvan besicilerine verilen söz konusu parasal katkının, destek / enishisi olmayıp, tazminat / apozimiyosi olduğu hususundaki telkinimizi – çağrımızı ısrarla dikkate almayan hükümetin bu tutumu, çiftçilerimize karşı nasıl sorumsuz ve ilgisiz olduklarını gösteren bir başka örnektir.

Çiftçimizi karşı karşıya bıraktıkları vergi tehlikesinin yasal gerçekliğini kasten anlamak istemeyen, çiftçimizin sırtına ağır bir yük binmesine sebep oldukları bu meselenin üstünü örtmeye çalışan SİRİZA bölge milletvekilleri ise halktan gerçekleri saklama telaşına düşmüştür.

Öyle ki konuyla ilgili Cuma günü meclisteki konuşmamda çiftçilerimize doğruları söylememden ve iktidara bu büyük yanlıştan vazgeçilmesi yönünde müdahalede bulunmamdan son derece rahatsız olduğu anlaşılan SİRİZA İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek, şahsımı hedef alarak sosyal medya hesabında “Milletvekili İlhan Ahmet doğru söylemiyor” diyerek maksatlı yalan beyanda bulunmuştur.

Şahsımı yalancılıkla itham ederek gerçekleri gizlemeye çalışan SİRİZA İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek ile diğer SİRİZA bölge milletvekillerini, halktan gerçekleri saklamak yerine çiftçimizle birlikte verdiğim bu mücadeleye katkı sağlamaya bir kez daha davet ediyorum.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz