Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İLHAN AHMET: “HACIOSMAN HALKIMIZI KANDIRIYOR”

İLHAN AHMET: “HACIOSMAN HALKIMIZI KANDIRIYOR”

12
0

Rodop sabık milletvekili aynı zamanda Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Asbaşkanı avukat İlhan Ahmet, Rodop Milletvekili Ahmet Hacıosman’ın Atina’daki bakanlık temaslarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

İlhan Ahmet, milletvekili Hacıosman’ın yatırmış olduğu soru önergelerine verilen cevapları halktan gizlediğini, milletin de sonu gelmeyen yalanlardan, sorumluluğu ve ciddiyeti olmayan siyasetçilerden bıktığını dile getirdi.

Avukat İlhan Ahmet kendi sosyal medyadaki hesabından yapmış olduğu yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Milletvekili Hacıosman Atinada tarım konusunda girişimleri yine bol bol fotoğraflar ile halkımızı kandırmak amacı ile basında yer alıyor, ancak kendisine tekrar soruyorum;

1) 2007 Milletvekili seçildiğinizden bu güne kadar 4 Başbakan değişti (Karamanlis-Papndreou-Papadımou-Samaras) ve en az 5 Bakan değişti. Siz bu kişiler ile AYNI SORUNLAR için en az 50 DEFA görüştünüz SONUÇ nedir?

2) Tarım konusunda halkımıza çalım atarak yüzlerce soru önergesi yatırdığınızı söyleyip milleti kandırıyorsunuz peki TEKRAR TEKRAR yatırmış olduğunuz AYNI KONU için AYNI SORU önergesine Bakanlık’lardan NE cevap aldınız?

3) Aynı konuyu tekrar tekar sunmaktan ve meclisten SONUÇ ALAMAMAKTAN yani hiç bir soruna 2007 den beri çözüm getirememeniz ötürü HİÇ DÜŞÜNDÜRMEDİ Mİ? Siz bu milleti aptal mı zanediyorsunuz ? Halkın huzuruna yine aynı konular ile çıkmaya bıkmadınız mı?

4) Bu temaslarınızda ve yatırdığınız soru önergelerinde size resmi olarak verilen CEVAPLARI halktan niye gizliyorsunuz? Sİze 2007’den bu güne dek Bakanlık’lardan gelen bütün cevapları niye basına yollamıyorsunuz?

5) Yapmış olduğunuz bu temaslarda fotoğraftan başka halkımıza ÖNERİNİZİN ne olduğunu niye söylemiyorsunuz?

6) Soru önergesinde Bakan’a NE YAPACAĞINI yani bir sorun için nasıl bir çözüm önerdiğini soruyorsunuz ? Peki onun sorunu çözmeye niyeti yoksa ya da teklifi yoksa ne olacak?

7) SİZİN 6 seneden beri milletvekili olarak TEKLİFİNİZ NEDİR ? Öneriniz nedir?

“Siz sadece mecliste sekreteriniz tarafından yazılan soruları sormaklan siyasi görevinizi yaptığınızı ve fotoğraf çekmek ile de AZINLIĞI aldatacağınızı mı zanediyorsunuz? Azınlığın 1965 yılında olduğunu mu zannediyorsunuz?”

9) Azınlığımızın gençlerine ve işsizlerine öneriniz ne? Yine iş ve işçi

bulma (OAED) bunlara nasıl iş bulacağız diye yarın soru önergesi mi yatıracaksınız?

10) Azınlığımıza uygulanan haksız vergiler için peki?

11) Kaçak inşaatlar konusunda (Muafaiyet teklifimize baştan güldünüz hatta Atina’da eleştirdiniz ama sonra benim teklifim diye çalım attınız) ve pek çok alanda bizim teklifimizi alıp uygulamaya koyduğunuz gibi gene bizden öneri mi bekliyorsunuz?

Milletimiz ve Çiftçimiz artık cevapları olmayan sorulardan, kendi fikri olmayan taklitçilerden, teklifi olmayan tespitlerden, önerisi olmayan boş laflardan, amacı olmayan ziyaretlerden, sonu gelmeyen yalanlardan, sorumluluğu ve ciddiyeti olmayan siyasetçilerden, halkı aldatmaya yönelik sahte gülücüklerden ve boş sözlerden, milletvekilinin gezi programından ve fotoğraflardan BIKMIŞTIR ve USANMIŞTIR.

Azınlık Gerçek, Bilinçli ve Ciddi Siyaset istemektedir…Azınlık ŞOV ile yönetilemez artık…”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz