Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İLHAN AHMET: “DOLU – SEL ZARARLARININ TAZMİN SÜRECİ VE ŞEKLİ HAKKINDA RENÇPERLERİMİZE...

İLHAN AHMET: “DOLU – SEL ZARARLARININ TAZMİN SÜRECİ VE ŞEKLİ HAKKINDA RENÇPERLERİMİZE AYRINTILI BİLGİ VERDİM”

26
0

Milletvekili İlhan Ahmet bu yıl yaşanan olumsuz hava şartlarından dolayı ekili arazileri zarar gören bölgelerdeki çiftçileri ziyaret ederek zararların tazmin süreci ve izlenmesi gereken yöntemler hakkında bilgi veriyor.

Milletvekili İlhan Ahmet şahsına ait sosyal paylaşım sitesinde şu ifadelere yer veriyor.

“Bu akşam, dolu sebebi ile zarar gören köylerimizin tamamını ziyaret edip, tepe hastalığı ve dolu – sel zararlarının tazmin süreci ve şekli hakkında rençperlerimize ayrıntılı bilgi verdim.

Özelikle tepe hastalığı sebebi ile Tarım Bakanının şahsıma göndermiş olduğu 16/7/2018 tarihli Resmî yazılı cevabının içeriğini kendilerine anlatım. Bakanlık cevabında tepe hastalığının tazmini için ne tür şartların oluşması gerektiğinin ayrıntılı olarak ifade edilmiş olduğunun ve söz konusu cevapta yetkili merciler tarafından izlenecek olan yol haritasının ne olacağının da bildirilmiş olduğunu ifade etim.

Bu sürecin kesintisiz çalışması, askıya alınmaması ve tazminatların hükmet tarafından hazineden derhal ödenmesi için şahsen milletvekili olarak izleyeceğim takip – denetim – baskı noktalarını da ayrıca kendilerine izah ettim.

Her hâlükârda, bu süreçte sorumluluğun hükümete olduğunu soydaşlarımıza hatırlatıp, gereken siyasi kararlılığın siyasi iktidarda oluşması gerektiğinin önemine işaret ettim.

Halkımızın yoğun ilgisi ve güler yüzü ile karşılanmaktan memnun oldum. Kendilerine yürekten teşekkür ederim.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz