Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İLHAN AHMET ŞAPÇI’DA BÖLGE HALKIYLA BİRARAYA GELDİ

İLHAN AHMET ŞAPÇI’DA BÖLGE HALKIYLA BİRARAYA GELDİ

28
0

Demokratik İttifak Rodop Milletvekili İlhan AHMET, Şapçı çarşısını ziyaret ederek Esnaflar Birliği’nin bölge temsilcileriyle biraraya geldi.

Şapçı’da bir dizi ziyeret gerçekleştiren Milletvekili İlhan AHMET, esnaf ve özel sektör çalışanlarının yanısıra bölge çiftçisi ile de buluştu. Farklı sektörlerdeki farklı yaş gruplarından çok sayıda bölge insanı ile birebir görüşme fırsatı bulan milletvekili, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini de ilk ağızdan dinledi.

Öte yandan İlhan AHMET, yerel yönetim temsilcileriyle de görüştü. Görüşmede, bölgenin ekonomik sorunlarına çözüm önerileri ile kalkınma ve gelişim imkankarının masaya yatırılacağı kapsamlı bir toplantı yapılması, taraflarca karara bağlandı.

İlhan AHMET, Şapçı bölgesiyle ilgili olarak başta sağlık sektöründe olmak üzere, eğitimde ve ekonomik kalkınmada ihtiyaç duyulan acil düzenlemeler hakkında meclis çatısı altında yürüttüğü çalışmaları da dile getirdi.

Bölgenin kalkınma hedefleri kapsamında yerel ve merkezi düzeyde koordinasyon sağlanmasının önemine işaret eden İlhan AHMET, bu doğrultuda önümüzdeki günlerde Maronya – Şapçı Belediye Başkanı ve Doğu Makedonya Trakya Eyalet Başkanı ile de biraraya geleceğini ifade etti.

Milletvekilinin Şapçı ziyaretine, Demokratik İttifak’ın Rodop İli Sekteri Yorgos Dalias da eşlik etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz