Ana Sayfa Batı Trakya Haberler LEVENT SADIK AHMET YUNANİSTAN PAMUĞUNU DÜNYA PİYASALARINA PAZARLIYOR

LEVENT SADIK AHMET YUNANİSTAN PAMUĞUNU DÜNYA PİYASALARINA PAZARLIYOR

20
0

Batı Trakya Türkleri’nin lideri merhum Dr. Sadık Ahmet’in oğlu Levent Sadık Ahmet, Yunanistan’da üretilen pamuğu dünya piyasalarına atnıtıyor. Geçtiğimiz günlerde Batı Trakya ve Yunanistan genelinde pamuk üretiminin yapıldığı bölgeleri gezmek üzere Ryota Karube Toyoshime Genel Müdürü ve Paris ofis sorumluları ile bölgemize ve Yunanistanın diğer bölgelerine ziyaretler gerçekleştirdi.

Ancak Yunan basını bu haberi eksik olarak okuyucularına aktardığı görüldü. Çünkü söz konusu şirketin yetkililerini başta Batı Trakya olmak üzere Yunanistan’da temaslarda bulunmak için Levet Sadık Ahmet getirmişti. Levent Sadık Ahmet 3 yıdır Toyoshimayı tüm Balkanlar’da pamuk alım ve satımı için temsil etmektedir.

 

1844 yılında Japonyanın Nagoya şehrinde kurulmuş olan Toshıma dünya pamuk piyasasında ve tekstil piyasasında güvenirliği ile tanınan ve yıllık 2 milyar ABD doları cirosu olan ulusrarası bir holding.

Yıllık 250.000 bin ton pamuk ticareti yapmakta ve sürekli yeni pazarda büyümekte.

 

Levent Sadık Ahmet 3 yıdır Toyoshimayı tüm balkanlarda pamuk alım ve satımı için temsil etmektedir.

3 yıldır Yunan pamugunu az miktarda denemiş olup bu yıl 2011/2012 pamuk sezonunda daha büyük miktarlarda alım yapıp başlıca Türkiye ve dünyanın diğer ülkelerine ihracat yapmayı planlamakta.

 

Yunan ve Türk pamuğu haricinde Brezilya, ABD, Batı Afrika, Meksika, Arjantin, Özbekistan, Türkmenistan ve Kazak pamuğu da alıp satmaktadır.

 

Levent S.Ahmet Yunan pamuğuna değer katmak ve dünyanın farklı ülkelerine tanıtmak amacı ile Ryota Karube Toyoshime Genel Müdürü ve Paris ofis sorumluları ile bölgemize ve Yunanistanın diğer bölgelerine ziyaretlerde bulunmuşlardır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz