Ana Sayfa Avrupa ve Balkanlar LAHEY TRAKYA VAKFI LOKALİ BATI TRAKYALILARIN İFTARLARINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

LAHEY TRAKYA VAKFI LOKALİ BATI TRAKYALILARIN İFTARLARINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

27
0

Lahey Trakya Vakfı lokali Batı Trakyalıların iftarlarına ev sahipliği yaptığı belirtiliyor. BİRLİK Gazetesine gönderilen faliyetle ilgili basın açıklamasında şu ifadelere yer veriliyor.

Lahey Trakya Vakfı lokali Batı Trakyalıların iftarlarına ev sahipliği yaptı.Hollandanın Lahey kentindeki hemşerilerimiz bu ramazan ayında Trakya Vakfı lokalinde üçkez iftar için toplandılar.

İskecelisi, Gümülcinelisi, Meriçlisi hep birlikte oruç açtılar ve gurbette kültürümüzü yaşatarak beraberliklerini gösterdiler.Hollanda Batı Trakya Türk Kültür ve Dayanışma Derneği yöneticilerininde Trakya Vakfı’nda yapılan iftara katılıp destek vermeleri, Batı Trakyalıları mutlu etti.

Altıyıl Hollanda Batı Trakya Türk Kültur ve Dayanışma Derneğinin lokali olan yer masrafları karsılanamadığı için,Dernek yönetimi tarafından ihaleye çıkarılmış, ihaleyi kazanan İskeçe İnanlı köyünden Seyhan Müminoğlu lokalı almıştı.

Trakya Vakfı diye adı değiştirilen lokal için bazı dedikodular konuşuluyordu.Batı Trakyalıların kalabalık olarak Trakya Vakfı lokalinde üş kez iftar yapmaları hayırlara vesile oldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz