Ana Sayfa Batı Trakya Haberler KURBAN BAYRAMI’NDA SELANİK’TE “ATATÜRK EVİ”NE YOĞUN İLGİ

KURBAN BAYRAMI’NDA SELANİK’TE “ATATÜRK EVİ”NE YOĞUN İLGİ

22
0

Selanik Türk turistlerin akımına uğradı. Binlerce kişi Selanik sokaklarında dolaştı, “Atatürk Evi”ne ilgi yine yoğundu. Kurban Bayramı nedeniyle binlerce Türk Selanik’e akın etti.

T.C. Selanik Başkonsolosu Tuğrul Biltekin BİRLİK Gazetesine yaptığı açıklamada,Kurban Bayramı nedeniyle Selanik Türk vatandaşlarımızın akınına uğradı, Selanik sokakları Türkçe konuştu.  Binlerce Türk Selanik’e akın etti. Herkesin aynı anda Müzeyi ziyaret etme imkanı olmadığından dolayı dışarıda uzun kuyruklar oluştu ve vatandaşlarımız bir saate yakın beklemek zorunda kaldılar. Personelimiz adeta seferber oldu ve ziyaretçierin en iyi şekilde ağırlanması için gereken yapıldı dedi.   

YUNAN MAKAMLARI SINIFTA KALDI

Selanik Türk turistlerin akınına uğradı, ancak Yunan makamları yine sınıfta kaldı. Onlarca otobüs ve özel araç her zaman olduğu gibi yine park sıkıntısı yaşadı, trafikte zaman zaman yığılmalar yaşandı. Bu kadar yoğun bir turist akımı olmasına rağmen yetkililerin önlem almaması dikkat çekti. Selanik’li esnafdahi yerel makamlara sitem ederek isyan etti.

Selanik esnafı, kış sezonunda da Türk turist sayısının daha da artmasını bekliyor ve yetkililerin bir an önce önlem almasını istiyor.

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x27e5ef_selanik-kurban-bayrami_news

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz