Ana Sayfa Batı Trakya Haberler KUPA LARİSA TEŞKİLATI’NIN

KUPA LARİSA TEŞKİLATI’NIN

16
0

Genç Akademisyenler Topluluğu (GAT) tarafndan düzenlenlediği 7. Dr. Sadık Ahmet Futbol Turnuvası’nın galibi GAT Larisa Teşkilatı oldu.

Büyük Sirkeli (Filira) köyü futbol sahasında düzenlenen turnuvanın final maçı GAT Larisa Teşkilatı ile GAT Selanik Teşkilatı arasında oynandı. Final maçı öncesinde bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Maçta sahadan galip ayrılan takım GAT Larisa Teşkilatı oldu. Maç sonucu GAT Larisa Teşkilatı’nın 7-3’lük üstünlüğüyle sonuçlandı.

Maç sonucunda turnuvanın galibi GAT Larisa Teşkilatı takımına şampiyonluk kupasını, Dr. Sadık Ahmet’in oğlu işadamı Levent Sadık Ahmet verdi. Turnuvada ikinci olan GAT Selanik Teşkilatı’na da ikincilik kupasını, BTAYTD Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Mehmet ve Yüksel Esat verdi.

Ayrıca kupa töreni sırasında her iki takım oyuncularına da turnuva anısına madalya takdim edildi.

20. Ölüm yıldönümü dolayısıyla düzenlenen 7. Dr. Sadık Ahmet Futbol Turnuvası’na GAT Atina, GAT Selanik, GAT İzmir, GAT Larisa, BTAYTD ve GAT İstanbul olmak üzere toplam 6 takım katılmıştı.

Final maçını izlemeye Gümülcine Ziraat Bankası Şube Müdürü Mustafa Karabulut, işadamı Levent Sadık Ahmet, Kozlukebir Belediyesi Güven Listesi Başkanı Meclis üyesi Adnan Salih ve çok sayıda seyirci katıldı.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz