Ana Sayfa Batı Trakya Haberler KİRİAKOS AMUCAS: “BELEDİYEMİZİN ARABASINI ÖNE ÇEKELİM”

KİRİAKOS AMUCAS: “BELEDİYEMİZİN ARABASINI ÖNE ÇEKELİM”

28
0

Yassıköy Belediyesi muhalefet başkanı ve gelecek seçimlerde Belediye başkanı adayı olan Kiriakos Amucas Hronos Radyosu’ndan Dimos Bakircakis’in programına katıldı.

Yassıköy (İasmos) Belediyesi muhalefet başkanı ve gelecek seçimlerde yeniden Belediye başkanı adayı olan Kiriakos Amucas, Hronos Radyosu’ndan Dimos Bakircakis’in programına katıldı ve “Belediyemizin arabasını öne çekelim” diyerek belediye sınırları içinde bulunan tüm seçmenlere mesaj gönderdi. Amucas, kendisinin ve ekibinin Hristiyan Müslüman ayrımcılığı ile yönetilen Yerel Yönetim şekline asla bakmadıklarını dile getirdi. Amucas, Müslümanların da Hristiyan listesine, Hristiyanların da Müslüman listesine gitmesinin gayet doğal olduğunu dile getirdi. Birlikte yönetimden yana olduklarını savunan Amucas, yerel yönetimlerde vatandaşların hizmetin verilmesine baktıklarını söyledi. 

Bir Belediye başkanının geleceğe yönelik vizyonu olmalı”

Amucas özetle şunları dile getirdi. “Bir Belediye başkanının geleceğe yönelik vizyonu olmalı, Müslüman’mış Hristiyan’mış biz bu düşünceye sahip değiliz, inanmıyoruz. Başarılı insanların geleceğe yönelik vizyonu olan kişilerin bu göreve gelmesinden yanayız. Yeni seçim sistemine göre Belediye Başkanının burnu yukarıda olduğu “ben başkanım her şeyi yaparım” dönemleri geçti artık bu yeni uygulamayla.

Ben İsmet’in her gün yüzüne söylüyorum. Dün de söyledim, benim görüşüme göre son 7 yılda Yassıköy Belediyesi birçok şeyi kaybetti. Her geçen gün her şey kapanıyor. Ote kapandı, Ethniki Bankasının şubesi kapanıyor, Postane Bankası kapandı, diğer Banka kapanıyor, çay kapandı, iki kişiyle çalışıyor, 1,5 yıldan beri köprü düştü. Ben İsmet’e öneriler getiriyorum, muhalefet etmiyorum.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz