Ana Sayfa Batı Trakya Haberler KOZLUKEBİR BELEDİYESİ’NDEN YARDIMLAR MÜLTECİLERE ULAŞTIRILDI

KOZLUKEBİR BELEDİYESİ’NDEN YARDIMLAR MÜLTECİLERE ULAŞTIRILDI

9
0

Kozlukebir Belediye Meclisi’nde 30 Kasım Cuma günü yapılan toplantıda meclis üyeleri ve köy muhtarları ile birlikte Gümülcine Polis Okulu’nda barındırılan yabancı mülteciler için başlatılan “İnsancıl Yardım Kampanyası”na Belediye olarak destek verilmesi yönünde karar almışlardı.

Bu karar, Meclis üyeleri ve köy muhtarları tarafından Belediyenin 57 köyüne duyuruldu ve vatandaşlardan evlerinde kullanmadıkları eski eşyaları bağışlayarak kampanyaya destek vermeleri istendi. Bölge halkı, kampanyaya çok büyük ilgi gösterdi ve içler acısı durumda olan mülteciler için tahminlerin bile üzerinde elbise bağışladı.

Kozlukebir Belediyesi’nin ilk yardımları 20 Aralık 2012 Perşembe günü ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Belediyenin Sirkeli ve Kozlukebir köylerindeki depolarda ve Gümülcine Bağlar Mahallesi camiinde toplanan eşyalar Belediye ait 2 büyük ve 1 küçük araçla Gümülcine Polis Okulu’na götürüldü ve yetkililere teslim edildi.

Belediyenin diğer iki bölgesi olan Hemetli ve Mehrikoz bölgelerinde yardımlar toplandı. Bu bölgelerden toplanan yardımlar da önümüzdeki günlerde mültecilere ulaştırılacağı belirtildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz