Ana Sayfa Batı Trakya Haberler KOZLUKEBİR BELEDİYESİ İÇME SUYU ŞEBEKESİNDE OTOMASYON ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

KOZLUKEBİR BELEDİYESİ İÇME SUYU ŞEBEKESİNDE OTOMASYON ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

31
0

Daha önce Kozlukebir, Üçgaziler, Taşkınlar ve Payamlar köylerinde hizmet vermeye başlayan içme suyu modernizasyonu projesi , diğer köylerde de hizmet vermeye devam ediyor.

Müsellimköy – Bıyıklıköy ve Kurcalı köylerinde içme suyu yeterliliğini en üst seviyeye çıkartmak amacıyla Kozlukebir Belediyesi tarafından modern su dağıtım ünitesi halkımızın hizmetine sunulmuştur.

Proje kapsamında pompa istasyonu yenilenerek, iki adet inverter motor – pompayla desteklenip, köylerimize gönderilen su miktarında önemli bir artış sağlanmıştır.

Kurulan otomasyon sistemiyle beraber, pompa istasyonu kontrolü son model sensörler, elektronik vanalar ve geniş veri tabanlı bilgisayar sistemiyle desteklenmektedir. Bu sayede köylerimizin su şebekesinin gereksinimi olan basınç ve debi düzeyi, ihtiyaca ve tüketime göre ayarlanmaktadır.

Nitekim bu projenin hayata geçirilmesiyle birlikte bu köylerimizde yaşanan içme suyu sıkıntısı tamamen ortadan kalkmış, özellikle Kurcalı köyünde sık sık yaşanan su sorununa kalıcı çözüm bulunmuştur.

Vatandaşlarımız, www.arrianacontrol.gr internet sitesinden su şebekesinin işleyişini, basınç bilgilerini, elektrik tüketimi v.s gibi bilgileri takip edebilirler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz