Ana Sayfa Batı Trakya Haberler KOZLUKEBİR BELEDİYESİ 6 İŞÇİ ALACAK

KOZLUKEBİR BELEDİYESİ 6 İŞÇİ ALACAK

14
0

Kozlukebir Belediyesi bir basın duyurusu yayınlayarak ASEP programı tarafından belediyeye işçi alınacağını duyurdu. Sözkonusu duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Kozlukebir Belediyesi’ne ASEP programı ile 6 işçi alınacaktır. Alınacak işçilerden 2 tanesi şoför, 1 tanesi teknisyen, 1 tanesi elektrikçi, 2 tanesi ise temizlik işçisi olacaktır. İşçiler, 8 aylık sözleşmeli olacaktır.

Programdan yararlanmak isteyip de başvuruda bulunacak kişiler başvurularını 16 Eylül 2013 tarihine kadar Kozlukebir Belediyesi’ne yapmaları gerekmektedir. Başvuruda bulunacak kişiler, başvuru için hangi kriterlerin arandığını, başvuru dilekçesinin örneğini belediyenin web sitesinde bağlanan http://apps.prisma.gr/arriana/portal/info.aspx?special=0&content_id=2902&language=GR&presentation=1&category=124&territory=149 linkten bulabilirsiniz. Web sitesinde yer alan ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 1/2013 ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥbölümde kriterleri, dilekçe örneğini görmeniz mümkündür. Ayrıca, programla ilgi daha fazla bilgiyi 2531 3 52824 iletişim hattından da öğrenmeniz mümkündür.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz