Ana Sayfa Batı Trakya Haberler KEŞAN’DA BATI TRAKYALI KADININ ÇANTASINI GASP ETTİLER

KEŞAN’DA BATI TRAKYALI KADININ ÇANTASINI GASP ETTİLER

21
0

Gümülcine‘den (Komotini) alışveriş yapmak için Keşan‘a giden 49 yaşındaki Ayşe Yaşar’ın elindeki çantasını ve kıyafet bulunan torbayı gasp ettiği öne sürülen 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay, dün öğle saatlerinde Yukarı Zaferiye Mahallesi Anıl Sokak’ta meydana geldi. Gümülcine‘den halk pazarında alışveriş yapmak için Keşan’a giden Ayşe Yaşar’ın önü, Anıl Sokak üzerinde 27 yaşındaki A.K., 29 yaşındaki S.T. ve 19 yaşındaki S.D. tarafından kesildi. 3 şüpheli, Ayşe Yaşar’ın elinde bulunan 38 Euro para olan çantasını ve giyim eşyası bulunan torbayı zorla almak istedi. Kadının direnmesi üzerine Ayşe Yaşar yerlerde sürüklenerek, hafif şekilde yaralandı. 3 şüpheli ise torba ile para çantasını alarak kaçtı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarının görüntüleri ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda gasp olayını gerçekleştiren şüpheliler A.K., S.T. ve S.D.’yi yakalayıp gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, Edirne Kapalı Cezaevi’ne konuldu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz