Ana Sayfa Yunanistan Haber “Kastelorizo’nun Tüm Haklarını Koruyacağız, Savunacağız”

“Kastelorizo’nun Tüm Haklarını Koruyacağız, Savunacağız”

16
0

Kiriakos Miçotakis eşiyle birlikte Meis (Kastelorizo) adasına giderek ada halkıyla buluştu.

Kiriakos Miçotakis eşiyle birlikte Meis adasına giderek ada halkıyla buluştu. Miçotakis buradan gönderdiği mesajda, “Kastelorizo, Uluslararası Deniz Hukuku’nun sağladığı tüm dokunulmaz haklara sahiptir ve bu hakları kesinlikle her türlü tartışmadan ve tahriklerden koruyacağız, savunacağız.” Açıklamasında bulundu.

Yunanistan’da Ana muhalefet Yeni Demokrasi (Nea Dimokratia) Partisi başkanı Kiriakos Miçotakis eşiyle birlikte Meis adasına giderek ada halkıyla buluştu. Adada bulunan “Riços” Fırkateyni’ni ziyaret ederek komutan ve personelle sohbet etti. Daha sonra adada bulunan özel komando birliğini ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.

Bu ziyaretini değerlendiren Miçotakis şunları söyledi.

“Buradaki bulunuşum sadece sembolik değil. Ülkemizin güvenliği için bir kalkan olan milletimizin birlik ve beraberliğini ilan ediyor, barış ve istikrar konusundaki taahhüdümüzü işaret ediyor.

Kastelorizo, Uluslararası Deniz Hukuku’nun sağladığı tüm dokunulmaz haklara sahiptir ve bu hakları kesinlikle her türlü tartışmadan ve tahriklerden koruyacağız, savunacağız.

Burada Kastelorizo’da, Yunanistan’ın kalbi daha güçlü atıyor. Yakında ülkemiz sayfa çeviriyor. Sıkı bir çalışmayla, umutları gerçeğe dönüştürecek ve güçlü, sürdürülebilir kalkınmayı gerçekleştireceğiz. Tüm Yunanlıların ve özellikle Ege kıyılarının bekçilerine hak ettikleri daha iyi bir yaşam getireceğiz.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz