Ana Sayfa Batı Trakya Haberler KARA KUVVETLERİNE ALINACAK SİLAH SİSTEMLERİNİ KONUŞTULAR

KARA KUVVETLERİNE ALINACAK SİLAH SİSTEMLERİNİ KONUŞTULAR

29
0

Yunanistan Kara Kuvvetleri (GES) temsilcilerinden oluşan bir heyet, yabancı imalatçı firmaların temsilcileriyle alınacak silah sistemlerini konuştular.

Yunanistan Kara Kuvvetleri (GES) temsilcilerinden oluşan bir heyet, Yunanistan ordusu için ekipman, silah ve silah sistemleri temini projesi kapsamında Fransa, İspanya ve İsrail’den yabancı savunma ve savunma teknolojisi şirketlerinin temsilcileri ile görüşmeler gerçekleştirdiler.

Yunanistan Kara Kuvvetleri’nin alımını hedeflediği silah sistemleri sadece büyük kalibreli mühimmat ve normal teçhizata yönelik değil, aynı zamanda zırhlı personel taşıyıcı araçlara da yönelik olduğu belirtiliyor.

İspanyol “EXPAL” şirketi temsilcileri Attilo Perego ve Moreno Miguel Yunanistan heyetine topçu birliklerinde kullanılan 155 mm uzun menzilli (40 km) mühimmatlar (155 mm Extended Range HE ER520/BT veya 155 mm Extended Range HE ER520/BB) üzerine sunum gerçekleştirdi.

Fransız “Nexter” şirketi yetkilileri Caroline Amar, Arthur De Carpentier ve Olivier Lequeux ekibi ise zırhlı personel taşıyıcı VBCI hakkında detaylı bilgilendirme yaptı.

Son olarak İsrail “ASTRONAUTICS” şirketi yöneticisi Yishai Akerman başkanlığında, İsrail’in Atina Büyükelçiliği Askeri Ataşesi Deniz Albay Shahar Zvika ile birlikte ileri düzeyde gözlemci sistemi hakkında bilgilendirme yaptılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz